Görüş Bildir
Haberler
'Hangi Telefonu Almalıyım?' Sorusuna Cevap Veren Araç

'Hangi Telefonu Almalıyım?' Sorusuna Cevap Veren Araç

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı telefon seçiminde zorlanan kişiler için karşılaştırmalı interaktif grafik sunan Smartphone Comparison Chart ile tanışın.

Mobil teknolojinin hızlı gelişimiyle birlikte, akıllı telefon modellerinin sürekli çeşitlendiği günümüzde, seçim yapmak da bir o kadar zorlaşıyor. Hangi telefonu almalıyım? iOS mu Android mi? Samsung mu, Apple mı? ve bunun gibi onlarca soru, akıllı telefon almak isteyen kişilerin kafasını kurcalıyor. Çeşitli ürünleri karşılaştırmayı sağlayan Product Chart da bu konuya bir çözüm olması amacıyla yeni bir interaktif araç (karşılaştırmalı grafik aracı) kullanıma sundu: Smartphone Comparison Chart.

Smartphone Comparison Chart ile size en uygun akıllı telefonu bulmak için bazı kriterleri belirlemeniz gerekiyor. SD Card, Çift SIM, Depolama Alanı, RAM, Çözünürlük, Ekran Boyutu, Ağırlık, Fiyat kriterlerinden size hangisi uyuyorsa onu seçebiliyorsunuz. Ayrıca filtreleme işlemini marka ve modele göre de yapabiliyorsunuz. Kriterleri kendi isteğiniz doğrultusunda ayarladıktan sonra bu interaktif araç size o kriterlere uyan akıllı telefonları karşınıza çıkarıyor.

Karşınıza çıkan karşılaştırmalı grafiğin sıralamasını da manuel olarak yapabiliyorsunuz. Örneğin, grafiği RAM - Fiyat , Ekran boyutu - Çözünürlük gibi kriterlere göre de düzenleyebiliyorsunuz.

Araçta bazı eksikler bulunmakla birlikte akıllı telefonların yazılımları hakkında ayrıntılı bir kıyaslama imkanı da bulunmuyor. Ancak yine de akıllı telefon seçiminde zorluk çekiyorsanız, ProductChart'ın aracı bu bağlamda size yardımcı olabilir.

Android Telefonunuzun Performansını Arttıracak 5 Uygulama

Son olarak, akıllı telefon karşılaştırma işleminin yanı sıra Product Chart üzerinden; laptop , MP3 çalar , harddisk ve flash bellek karşılaştırmaları yapmak da mümkün.

  • Webmasto
Kaynak: http://www.webmasto.com/hangi-telefon...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
16
11
10
9
9
6