Görüş Bildir
Haberler
'Hamile Kadına Bıçaklı Saldırı' Senaryo Çıktı

'Hamile Kadına Bıçaklı Saldırı' Senaryo Çıktı

FreiGeist
10.02.2015 - 13:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Hamile Kadına Bıçaklı Saldırı' Senaryo Çıktı

Eski eşinden hamile kalan kadının bu bebekten kurtulmak için sahte bir saldırı planlayıp sevgilisine kendini bıçaklattığı öne sürüldü. Şimdi kendisini bıçaklatan genç kadının da, karnındaki bebeğin de yaşamı tehlikede.

1.5 aylık hamile Zeynep Yıldız'ın Beyoğlu'nda geçen hafta yol ortasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardında akıllara durgunluk veren bir plan çıktı. Saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğu, eski eşinden hamile kalan Zeynep Yıldız'ın (22) karnındaki bebekten kurtulmak için sahte bir saldırı planlayıp sevgilisini de bu senaryoda oynattığı iddia edildi.

‘TİNERCİ BIÇAKLADI’ DEDİ

Beyoğlu'nda cuma günü bıçaklı saldırıya uğrayan Zeynep Yıldız, ifadesinde saldırganın kendisinden sigara isteyen bir bağımlı olduğunu söyledi. Ancak Yıldız’ın, ifadesinin devamında ve tekrarında çelişkiler yaşaması üzerine, polis daha ayrıntılı bir çalışma başlattı.

Saldırının yaşandığı nokta ve çevresindeki güvenlik kameralarının tamamını inceleyen polis, kayıtlarda Zeynep Yıldız'ın saldırıdan önce bir kişiyle birlikte yürüdüğünü fark etti. Söz konusu kişinin kimliği belirlendi ve kadının birlikte yürüdüğü kişinin Hamza Tarhan (25) olduğu tespit edildi. Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan Hamza Tarhan, polisleri bile şaşırtan gerçeği itiraf etti ve saldırının kadının planladığı bir senaryo olduğunu söyledi.

SEVGİLİDEN ŞOK İFADE: KARNIMA BIÇAKLA VUR DEDİ

Hamza Tarhan akıllara durgunluk veren senaryoyu şöyle anlattı:

“Zeynep benim eski sevgilim. Yaklaşık 4 ay aynı evde yaşadık. Bazı sorunlar nedeniyle ayrıldık. Muğla'ya eski eşinin yanına gitti. İstanbul'a geldiğinde bir süre yine görüştük. Olaydan bir gün önce beni aradı. Buluşma teklifinde bulundu ve bir gün sonra buluştuk. Eski eşinden hamile kaldığını söyledi ve bu bebeği yok edip evlenme teklifinde bulundu. Ben de onu çok sevdiğimden teklifini kabul ettim. Nasıl olacak diye sorduğumda ise ‘Bıçakla karnıma vur’ dedi. Ben kabul etmedim. Cerrahi yöntemlerle halledelim dedim. Kabul etmedi. Beni de razı etti. Seyyar satıcıdan aldığımız küçük bıçakla olayın yaşandığı yere geldik. Bana ısrarla yapmamı söyledi. Yapmak istemedim. Birkaç defa denedim ama yapamadım. Onun zorlamasıyla ve bana bağırıp vücudunu bıçağa yaklaştırmasıyla elimde bulunan bıçağın ucu karnına girdi. Sonra bana sen git dedi. Ben de bıçağı alıp gittim. Bıçağı daha sonra bir sokakta çöpe attım…”

ONUN DA, KARNINDAKİ BEBEĞİN DE YAŞAMI TEHLİKEDE

Hamza Tarhan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan Zeynep Yıldız'ın hayati tehlikesinin sürdüğü karnındaki bebeğin kaybedilme ihtimalinin de yüksek olduğu öğrenildi.

Zeki GÜNAL / DHA

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/ham...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0