Görüş Bildir
Haberler
"Hakem Kontrolü Elinden Kaçırdı"

"Hakem Kontrolü Elinden Kaçırdı"

Fatih
03.05.2014 - 22:04

"Hakem Kontrolü Elinden Kaçırdı"

Önde götürdüğü maçı Galatasaray'ın geri dönüşüyle kaybeden Gençlerbirliği cephesinin maç sonu açıklamalarında üzüntü hakim.

Maç sonunda LigTv muhabirlerine konuşan Gençerbirliği cephesi hakeme tepkiliydi.

Önde geçirdikleri maçı kaybetmeleri hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Özdilek, 'Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maça çok iyi başladık. Çok güzel goller attık, rakibe ilk devrede pozisyon vermedik. İkinci yarıda futboldan çok kaos ortamı vardı. Bunu da bekliyorduk. Seyirci, Galatasaray takımı baskıyı kurdu. Hakemin de bundan etkilenebileceğini düşünüyorduk, o da zaman zaman kontrolü elinden kaçırdı. 2-0'dan 3-2 kaybetmek çok üzücü oldu. Rakibe pozisyon vermeden iki tane uzun topla golleri yedik. Galatasaray takımı üç pozisyona girdi üçünü de gol yaptı, tebrik etmek lazım. Oyunun kaderine etki edecek kararları söylemek şu an yanlış olabilir ama bir iki oyuncu var ki oyunun başında atılmaları gerekiyordu. Kural herkese aynı olmalı. Ama yine de her iki takımı da heyecanlı oyun için tebrik ediyorum. Kazansaydık Avrupa yolunda önemli bir adım atacaktık ama başaramadık. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum, yüreklerine sağlık.' dedi.

Son dakikada gelen mağlubiyet hakkında konuşan Oktay Delibalta ise, 'İlk yarı müthiş bir futbol oynadık. 2-0'ı bulduk. Normal şartlarda 2-0'dan maç vermemiz mümkün değil. İkinci yarının başında Gosso'nun sakatlanması bizi bozdu. Galatasaray bize baskıyı kurdu ve kazanamadık. 2-2 olsa bile bir teselli olabilirdi ama yenilgi bizi çok üzdü.' ifadelerinde bulundu.

Uğur Çifçi, mağlubiyeti unutmaları gerektiğini, 'Önce iki tarafı da güzel mücadele için tebrik ederim. Maça iyi başladık ve güzel iki gol attık. İlk yarıda herşey güzel gitti ve 2-0 önde kapattık. İkinci yarıda ise kalemizde üç gol gördük, kazanamadık. Umarım önümüzdeki hafta kazanırız.' sözleriyle dile getirdi.

Gençlerbirliği'nin 24 yaşındaki oyuncusu Deniz, Melo'nun hareketlerine tepkisini şu sözlerle ifade etti: '2-2 olsa bile üzülürdük, şu an daha da üzgünüz. Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama şunu demek lazım ki Galatasaray'ın bu maçı 11 kişiyle bitirmemesi lazımdı. Melo bana kafa attı ama oyundan atılmadı. Herkes gördü. Hakem gördü mü görmedi mi bilmiyorum. Kameralar orada. Maçı 11 adamla bitirmemeleri lazımdı. Üzgünüz.'

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın