Görüş Bildir
Haberler
'Hajrovic'i Napoli, Lazio ve Sivas da İstemiş'

'Hajrovic'i Napoli, Lazio ve Sivas da İstemiş'

Batuhan
07.01.2014 - 14:31

'Hajrovic'i Napoli, Lazio ve Sivas da İstemiş'

Galatasaray'ın İsvicre'nin Grasshopper takımından transfer ettiği İzet Hajrovic'e sezon başında Napoli ve Lazio talip oldu ve gelişmeyle birlikte fiyatı birden katlandı .

Ayrıca Sivassspor'un da geçtiğimiz yaz Hajrovic için İsviçre kulübüyle görüştüğü öğrenildi.

'SİVASSPOR'A ÖNERMİŞTİM'

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Ali Güneş, Galatasaray'ın yeni transferi İzet Hajrovic'i takip ettiğini belirterek, 'Altı ay önce Sivasspor'un Sportif direktörü Murat Erdoğan'a Hajrovic'i söyledim. Çok iyi bir kanat oyuncusu olduğunu söyledim. Ayrıca Grasshopper'ın çok iyi teklif gelmesi durumunda oyuncuyu satabileceğini söyleşmiştim. Önceki gün de şaka olsun diye bu futbolcuyu kaçırdın diye mesaj attım. Galatasaray için çok iyi bir transfer' dedi.

STİLİ BALIC'E BENZİYOR. ÇOK HIZLI VE HARİKA FRİKİK ATIŞLARI VAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Güneş, 'Çok iyi bir transfer. Ben stilini Elvir Balic'e benzetiyorum. Çok iyi bir kanat oyuncusu. Çok iyi frikikleri ve şutları var. Çok da çabuk bir futbolcu. Galatasaray'ın doğru bir transfer yaptığını söyleyebilirim. Ben bu transferi duyduğumda şaşırdım. 6 ay önce Sivasspor'a, Murat Erdoğan'a önermiştim' ifadelerini kullandı.

NAPOLI VE LAZIO TALİP OLDU FİYATI ARTTI; 3-5 MİLYON EURO ARASI

Ali Güneş, 'Hajrovic'in sezon başı bedeli 3 milyondu. Ama İtalya'dan Napoli ve Lazio oyuncuya talip oldu ve fiyatı birden arttı. 5 milyon Euro'ya yükseldi. 3-5 milyon arasında bir fiyatı olmalı. 3 milyon Euro'ya alınabileceğini düşünüyorum' dedi.

2014 BREZİLYA DÜNYA KUPASI'NDA DEĞERİNİ İKİYE KATLAYABİLİR

Bosna Hersek Milli Takımı'nda Dünya Kupası'nda iyi bir performans göstermesi durumunda, Hajrovic'in değerini ikiye katlayabileceğini belirten Ali Güneş, 'Bence Galatasaray'da başarılı olabilecek ve doğrudan oynayabilecek oyuncu. Dünya Kupası'nda oynayacak olması da büyük şans' ifadelerini kullandı .

MURAT ERDOĞAN: 'GRASSHOPPER'LA KONUŞTUM; 2 MİLYON EURO İSTEDİLER. ÇOK İYİ BİR OYUNCU'

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan ise 'Ali Güneş bana sezon başında Hajrovic'ten bahsetti. Bir araştırma yaptım. Çok olumlu bir feedback aldık. Bir girişim yapmak istedik; ama istenilen rakam çok yüksekti. Bizim bütçemiz ise belli. Bizim için gerçek dışı bir transfer olarak gözüküyordu. Maddi koşulları bakımından. Ama müthiş yetenekli bir oyuncu. Bizim bütçemizi çok aşan bir rakam verdiler.

Bire bir İsveç kulübü yetkilileriyle görüştüm. 2 milyon Euro demişlerdi, altı ay önce. Biz ise free oyuncu arıyorduk. O yüzden bizim için hayal bir transfer oldu. Büyük takımda oynamak baskıyı kaldırmak demektir. Ben Hajrovic gibi kaliteli bir oyuncunun bu baskıyı kaldıracağını ve Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum' dedi.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17230...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?