Görüş Bildir
Haberler
"Hadi Canım, Bu Kadarı da Gerçek Olamaz" Diyeceğiniz En İlginç 8 Fantezi

"Hadi Canım, Bu Kadarı da Gerçek Olamaz" Diyeceğiniz En İlginç 8 Fantezi

R.G.
11.06.2021 - 13:52

'Seks fantezisi işte, ne kadar değişik olabilir ki?' diyorsanız, sizler için hazırladığımız bu yazıyı mutlaka okumalısınız. Kelepçe kullanmaktan, üniforma giyinmekten, partnerinize krema sürmekten veya partnerinizle değişik karakterleri canlandırmaktan bahsettiğimizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. 

O halde sizleri daha fazla merak ettirmeyelim ve bu içeriği hazırlarken bizleri de hayrete düşüren en değişik 8 cinsel fanteziyi hemen paylaşalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yiff

1. Yiff

Peluş oyuncakları tatlı buluyorsanız ilk sıradaki fantezi sizi biraz şaşırtacak. Ursusagalmatofili, plushofili, tüylü seks ya da en kısa adı ile yiff; tüylü veya kürklü hayvan oyuncaklarına veya hayvan kostümü giyinmiş insanlara karşı hissedilen cinsel istek. Hemen belirtelim ki bu fantezinin canlı hayvanlarla hiçbir ilgisi yok.

2. Kapı Kolu

2. Kapı Kolu

Başlığı görünce 'Nasıl yani' dediğinizi tahmin ediyoruz. Twitter'daki bir sohbetle başlayan ve çok hızlı viral olan bu fantezi, kapı kolu yalayan genç kız fotoğraflarından tahrik olmak anlamına geliyor. Bu fotoğraflara birçok blog ve internet sitesinden ulaşmak mümkün.

3. Ezmeli Fantezi

3. Ezmeli Fantezi

'Ezilme' deyince hemen korkmayın, kimse sizi ezmeyecek. Bu fanteziyi sevenler, çeşitli küçük meyvelerin ve böceklerin ayakla ezilmesinden cinsel haz duyanlar. Ne kadar organik, değil mi?

4. Saç

4. Saç

Trichophilia fetişi olarak da bilinen bu fantezide ise hanımlar ya da beyler, saça dokunmaktan hatta bazı durumlarda sadece görmekten bile büyük bir cinsel tahrik yaşıyorlar.

5. Uzaylı Fantezisi

5. Uzaylı Fantezisi

Exophlia olarak bilinen bu fantezi, uzaylılarla cinsel ilişkiye girme hayalinden duyulan hazza deniyor. Uzaylı fantezisi seven insanlar cinsel ilişki esnasında böyle kostümlerin giyilmesinden büyük heyecan duyuyorlar. Sadece bunun için açılan internet forumları olduğunu biliyor muydunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şişme Kadın

6. Şişme Kadın

Hemen 'Bu fantezinin nesi tuhaf?' demeyin çünkü sağlıklı bir cinsel hayatları olsa da şişme kadınlarla birlikte olmaktan zevk alan insanlardan bahsediyoruz. Hatta bazı kişiler bu şişme kadınları arabalarının yan koltuğunda gezdiriyor veya sofrada karşılarına oturtuyorlar.

7. Sploshers

7. Sploshers

Sploshers için yeme fantezilerinin en ileri noktalarından biri diyebiliriz. Bu fanteziye sahip olanlar yemeklerin kendi vücutlarına veya partnerlerinin vücutlarına temas etmesinden cinsel zevk alıyorlar ve bu fantezinin gerçekleşmesi için vücudun baştan aşağı yemekle kaplı olması gerekiyor.

8. Bebek Taklidi Fantezisi

8. Bebek Taklidi Fantezisi

Bu garip fantezi ise tam anlamıyla bebek taklidi yapmak. Bu taklitten tahrik olan kişiler seks esnasında bebek gibi konuşuyor ve giyiniyorlar ya da partnerinin bu şekilde hareket etmesini istiyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
29
14
10
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dygellbs

8. resmen Pedofili ! Çocukları bebekleri kendi sapkın pislik fantezilerinize alet etmeniz adının da Bebek Taklidi Fantezisi olması bunun apaçık Pedofili oldu... Devamını Gör

Adige Shapsug

#4 Bu tip sapıklar sırf bu yüzden yaşlılara ilişki yaşadıklarını düşünüyorum