Görüş Bildir
Haberler
“Gürültü Yapmayın'' Mesajı İçin Komşularına Saldıran Baba ile 2 Oğlu Tutuklandı

etiket “Gürültü Yapmayın'' Mesajı İçin Komşularına Saldıran Baba ile 2 Oğlu Tutuklandı

Batuhan
16.12.2019 - 10:42 Son Güncelleme: 16.12.2019 - 19:05

Bakırköy Yeşilköy'de alt katta bulunan komşusuna 'Gürültü yapmayın uyuyamıyorum' diye mesaj atan adama komşuları saldırmıştı. Saldırı sonrası gözaltına alınan komşu ve iki oğlu ilk önce serbest bırakılmıştı. Gelen tepkiler üzerine tekrar gözaltına alınan baba ve 2 oğlu bugün tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam tekrar gözaltına alınarak Yeşilköy Şehit Şakir Tosun Polis Merkezi Amirliği'nde işlemleri yapılan baba ile 2 oğlu, bu sabah Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan baba ile 2 oğlu, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Savcılığın isteğini yerinde bulan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

Savcılığın isteğini yerinde bulan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

Neler olmuştu?👇

Neler olmuştu?👇

Olay, Bakırköy'de 12 Aralık tarihinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeşilköy'de oturan İskender Karaduman gece yarısı gelen sesler üzerine aynı apartmanda oturan alt kat komşusuna 'Gürültü yapmayın uyuyamıyorum' diye mesaj atmıştı.

Evinde ve ailesinin yanında darp edilen Karaduman hastaneye kaldırılmıştı

Evinde ve ailesinin yanında darp edilen Karaduman hastaneye kaldırılmıştı

Karaduman'ın attığı mesaja sinirlenen alt kat komşusu iddiaya göre iki oğlu ile beraber yukarı çıkarak bağırmaya başladı. Kapıyı yumruklayan ve tekmeleyen kişiler daire sahibi elinde sopa ile kapıyı açtığı esnada Karaduman'a saldırdı. Evinde ve ailesinin yanında darp edilen Karaduman yaralanırken bina sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Karaduman'a ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı 🎥

İskender Karaduman'ın saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüler de alt kattan yukarı çıkan 3 kişi Karaduman'ın kapısını yumruklamaya ve tekmelemeye başlıyor. Görüntülerin devamında ise Karaduman'ın elinde sopa ile kapıyı açmasıyla 3 kişinin saldırdığı görülüyor. Bu sırada bağırma seslerine çıkan karşı daireden çıkan bir kişi araya girmeye çalışıyor. Kapıya gelen 3 kişi ayırmak için dışarı çıkan karşı daire sahibine de tepki gösteriyor.

3 saldırgan serbest kalmıştı

3 saldırgan serbest kalmıştı

Saldırı sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de daire sahibine saldıran alt kat komşu ile iki oğlunu gözaltına alarak polis merkezine götürmüştü. İşlemlerinin ardından alt kat komşu ile iki oğlu serbest bırakıldığı öğrenilmişti.

Tekrar gözaltına alınmışlardı

Tekrar gözaltına alınmışlardı

Olayın görüntülerinin ortaya çıkması üzerine baba ile 2 oğlu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile tekrar gözaltına alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
823
73
52
45
16
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet

Gerçekten anlam veremiyorum. Adam sana dediki "Gürültü yapmayın uyuyamıyorum." Ulan ne var bunda. Tamam kusura bakma dersin olur biter. Bir şey demene bile g... Devamını Gör

Kzlt

Hanzoları serbest bırakıp tekrar gözaltına almışlar. Haneye tecavüz var, çocuklarının gözü önünde öldüresiye dövülüyor, yaşattıkları travmayı kanıtlamak için... Devamını Gör

afetiazam

Polis bile eve savcılık izni olmadan giremiyor, sen kimsin hödükkk!!