Görüş Bildir
Haberler
Rahatlıkla "Gözünün Üstünde Kaşın Var" Diyebileceğiniz İkonik Kaşlarıyla 15 Ünlü

etiket Rahatlıkla "Gözünün Üstünde Kaşın Var" Diyebileceğiniz İkonik Kaşlarıyla 15 Ünlü

1. Audrey Hepburn

1. Audrey Hepburn

Kaşlarla ilgili bir galeri hazırlıyorsak Audrey Hepburn ile başlamak adettendir. Masum güzelliği ve asil duruşu ile 50'li yılların moda anlayışına yön veren efsanevi güzelin dolgun kaşları kısa sürede ikonik olmuştur. 'Hepburn kaşları' günümüzde bile popülerliğini korumakta, bir çok kadının kaş makyajına yön vermektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Frida Kahlo

2. Frida Kahlo

Yirminci yüzyılın popüler kültür ikonu Meksikalı ressam Frida Kahlo, yaşamı boyunca alnının ortasında uzanan ve martıyı andıran kaşlarını hiç bir zaman almamış ve kadınlara dayatılan güzellik normlarına cesurca karşı çıkmıştır.

3. Marilyn Monroe

3. Marilyn Monroe

Dünyanın gelmiş geçmiş en seksi kadını olarak gösterilen Marilyn Monroe'nun o kalkık ve keskin kavisli kaşlarını unutmak olmaz elbette. Şu an pek tercih edilmese de bir dönem her kadın böyle kaşlara sahip olmak için estetik dokunuşlardan kaçınmıyordu.

4. Fats Waller

4. Fats Waller

Tüm Caz severler Fats Waller'ın kaşlarını bu kadar özel yapan şeyin mimikleri olduğunu bilir. Piyano çalarken kaşlarını şekilden şekle sokmaktan büyük keyif alan efsanevi piyanistin kaşları da dünyanın en unutulmayacak kaşları arasındaki yerini almıştır.

5. Édith Piaf

5. Édith Piaf

'Kaldırım Serçesi' Édith Piaf da uzun, ince, çizgi kaşlarıyla yaşadığı dönemde ince kaş modasının öncülerinden olmuştur. Bir dönem bir çok kadın onunkiler kadar ince olmasa da uzun, ince, çizgi kaş modeli kullanmayı tercih ediyordu. Uzun süre moda olarak kalamasa da onun kaşları da unutulmayacak kaşlar arasında yerini aldı.

6. Brooke Shields

6. Brooke Shields

80'li yıllara güzelliğiyle damga vuran, 4 yıl üst üste People's Choice'un 'En Sevilen Genç Oyuncu' ödülüne layık görülen Brooke Shields'ın kaşları da ikonik kabul edilen kaşlardan. Oldukça doğal görünen kalın kaşlarıyla o yıllarda 'ince kaş' modasına kafa tutan güzel oyuncu yine o dönemlerde dünyanın en güzel kadınları arasında gösteriliyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Leonard Nimoy / Mr.Spock

7. Leonard Nimoy / Mr.Spock

Mr. Spock rolüyle hafızalara kazınan Leonard Nimoy'un makyaj yardımıyla şekillendirilen kaşları üzerine söylenecek pek bir söz yok. Belki de dünyanın en meşhur kaşlarıdır Mr. Spock kaşları ve yıllar geçse de asla unutulmayacak kaşlar arasındadır.

8. Zachary Quinto

8. Zachary Quinto

Hazır Mr. Spock'tan konu açılmışken, bayrağı Leonard Nimoy'dan başarıyla teslim alarak yeni Uzay Yolu filminde Mr. Spock karakterine hayat veren Zachary Quinto'dan bahsetmemek de olmaz. O da imzası olacak kadar orijinal kalın kaşlara sahip.

9. Kajol

9. Kajol

Bollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Kajol da Frida gibi ortada hafifçe birleşen kaşlarını hiç almamış. Başlarda bakımsızlıkla suçlansa da güzel ve zarif görüntüsüyle belki de 'tek kaş'ın en çok yakıştığı kadınlardan biri olarak görülmeye başlamış zamanla.

10. Jennifer Connelly

10. Jennifer Connelly

Kalın ve gözlerine oldukça yakın kaşlarıyla ikon haline gelen Jennifer Connelly yaş alıp da gür kaşlarından hiç bir şey kaybetmediğini tüm dünyaya gösteriyor. Gençliğinde olduğu gibi bugün de kalın kaş kullanmayı tercih ediyor.

11. Natalie Portman

11. Natalie Portman

Natalie Portman'ın oldukça düz ve ince olan kaşları da unutulmayacak kaşlar arasındaki yerini şimdiden aldı bile. Kendisiyle özdeşleşen kaşları bugün bir çok kadına ilham vermekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Cara Delevingne

12. Cara Delevingne

Bir çok kadının çekimser yaklaştığı 'siyah kaş-sarı saç' ikilisiyle aslında ne kadar da çekici olunabileceğini gösteren ünlü modelin belki de kaşları kendisinden daha ünlüdür. Cara Delevingne günümüzde kalın kaş modasının öncüleri arasında yer almaktadır.

13. Emilia Clarke

13. Emilia Clarke

'Yaşayan En Çekici Kadın' ilan edilen Emilia Clarke'nin hem kalın hem de kavisli olan kaşları kısa sürede kendisiyle özdeşleşti. Bunda Game of Thrones'daki rolünün katkısı da inkar edilemez tabii.

14. Lara Stone

14. Lara Stone

Her ne kadar bu aralar biraz daha kalınlaştırma ve koyulaştırma yoluna gitmiş olsa da Lara Stone'un belli belirsiz seyrek Mona Lisa kaşları da bir döneme damgasını vurmuştu.

15. Cristiano Ronaldo

15. Cristiano Ronaldo

Ronaldo'nun bir erkeğe göre oldukça ince ve kavisli şekilde aldırdığı kaşları da en az kasları kadar konuşuluyor ve çoktan unutulmayacak kaşlar arasındaki yerini almış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
262
110
58
33
28
26
1