Görüş Bildir
Haberler
'Göz Korkutucu' Olarak Nitelendirilen Kadınların 10 Muhteşem Özelliği

etiket 'Göz Korkutucu' Olarak Nitelendirilen Kadınların 10 Muhteşem Özelliği

Dolores Haze
02.01.2016 - 23:37

Yaşlandıkça ve sizin dışınızda herkesin evlenip çocuk sahip olduğunu duydukça kendinizde bir terslik olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak belki de yanlışlık toplumun kadınlardan beklediklerindedir... İşte 'göz korkutucu' kadınları muhteşem kılan 10 özellik:

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/intimida...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İstedikleri giysileri giyerler.

1. İstedikleri giysileri giyerler.

Dolapları, kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan giysilerle doludur. Özgüvenlerini ve o gün nasıl hissettiklerini yansıtan kıyafetler giymeyi severler.

2. Tutku doludurlar.

2. Tutku doludurlar.

Her şeyi tutku ile yaparlar. Erkekler, bu kadınların yanında kendilerini 'rahat' değil, 'canlı' hissederler.

Birlikte oldukları erkeğe heyecan ve sürprizlerle dolu bir ilişki yaşatırlar. Eğer 'vasat'tan yanaysanız, bu kadından uzak durun. Macera peşindeyseniz, onu takip edin!

3. Kurtarılmaya ihtiyaç duyan küçük bir kız gibi davranmazlar.

3. Kurtarılmaya ihtiyaç duyan küçük bir kız gibi davranmazlar.

Erkekler, 'kahraman' olmayı severler; bu yüzden de çoğu erkek korunmaya muhtaçmış gibi duran kadınlarla birlikte olmayı tercih eder. 'Göz korkutucu' kadınlar ise kendilerinin kahramanı olmayı yeğlerler, çünkü kendilerini gerçekten koruyabilecek tek kişinin yine kendileri olduğunun farkındadırlar. Hesabı bir erkeğin ödemesine ihtiyaç duymaz veya onay isteğiyle hareket etmezler. Özgürlükleri onlar için en önemli şeydir ve bunu kabul etmeyecek biriyle birlikte olamazlar.

4. Dikkat çekerler.

4. Dikkat çekerler.

Özgüveni yüksek bir kadın, doğal olarak pek çok kişinin dikkatini çeker. Kim olduklarını bilen bu kadınlar, etrafa adeta ışık yayarlar. Kimse izlemiyormuş gibi dans eder ve şaka yapmaktan çekinmezler. Diğer kadınların aksine insanların onlar hakkında ne düşündükleri ile ilgilenmezler.

Eğer egosunun okşanmasını seven ve güvensizlikleri ile mücadele eden bir erkekseniz, böyle bir kadınla mutlu olamamanız yüksek ihtimal.

5. Açık ve nettirler.

5. Açık ve nettirler.

Kendilerini ifade etmek konusunda sıkıntı çekmez ve kim olduklarını gizlemezler. Onları oldukları gibi kabul etmediğiniz sürece, hayatlarına dahil olamazsınız. Çoğu insan oyun oynamaktan hoşlanmadığını söyler; ancak gerçekten açık sözlü insanlarla karşılaştıklarında da kaçmayı tercih eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mücadelecidir.

6. Mücadelecidir.

Geçmişleri, bugün oldukları kişiyi belirlediği için onlar için değerlidir.

Eğer yaraları olmayan birini istiyorsanız, bu kadın size göre değil. Bu tip kadınlar geçmişlerinin kendilerini güçlendirdiğini düşünür. Kaybettikleri şeyler, hayattaki her şeyin değerini bilmeyi öğretmiştir onlara. Onları üzmüş olan insanlar, aynı zamanda onlara affetmeyi öğretmiştir.

Yaraları onlar için bir yol haritası çizer. Bilge bir adamın bir zamanlar dediği gibi: 'Zevkten öğrenebileceğimin çok daha fazlasını acıdan öğrendim.'

7. Sevgileri çok güçlü olur.

7. Sevgileri çok güçlü olur.

Gerçek aşka inanırlar. Kendilerini güçlü bir sevgiye açık olan insanlara adamayı tercih ederler. Sevdikleri için her şeyi yapar ve kendilerini ona teslim ederler. Karşısındakini olduğu gibi kabul eder ve olayları bir de onun bakış açısından görmeye çalışırlar. Ve en önemlisi, sevdikleri için savaşmayı asla bırakmazlar. Basit bir aşk arayan insanlar bu kadının aslında oldukça saf olan tutkusunu korkutucu bulabilirler.

8. Bencilliğe değil, fedakarlığa inanırlar.

8. Bencilliğe değil, fedakarlığa inanırlar.

Zaman zaman, sevdikleri insanlar için hayata dair planlarını değiştirmeyi tercih ederler. Başka insanları güçlendirmek onlar için önemlidir. Karşılaştıkları her insan onlara bir sey katmıştır ve her zaman her durumda onlara yardım etmeye hazırdırlar. Bu kadına 'sahip' olmayı beklemeyin; çünkü sevdikleri herkese aittirler.

9. Size bir şeyler öğretebilirler.

9. Size bir şeyler öğretebilirler.

Eğer egonuz büyükse ve bir kadının size bir şeyler öğretmesi ihtimalini erkekliğinize bir darbe olarak algılıyorsanız bu kadın size göre değil.

Bu gezegendeki kısa hayatı boyunca edindiği deneyim ve derslerle size pek çok şey öğretebilir.

10. 'Göz korkutucu' olsalar da onlar da insandır.

10. 'Göz korkutucu' olsalar da onlar da insandır.

Özgüveninin yerinde olması ve hayatını kontrol ediyor olması acı çekmediği anlamına gelmiyor. Dışarıya belli etmese bile reddedilmek, incitici sözler ve kandırılmak bu tip kadınların da canını yakar.

Son olarak bu kadınların bize öğrettiği şey şu: 

Rahat bir hayattansa, tutku dolu bir hayatı tercih edin. Cesur ve farklı olun, kendinizi başkaları için değiştirmeyin. Sizi olduğunuz gibi kucaklamaya hazır insanları bulun. Toplumun yüzyıllar önce belirlediği kurallara uygun değil, kendi uygun gördüğünüz şekilde yaşayın. Çünkü siz... değerlisiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1261
318
127
33
33
25
4