Görüş Bildir
Haberler
'Görünmez' Denilen Yunan Denizaltılarını TSK'nın İzlediği Ortaya Çıktı

etiket 'Görünmez' Denilen Yunan Denizaltılarını TSK'nın İzlediği Ortaya Çıktı

'Görünmez olduğu ve Doğu Akdeniz'deki tüm faaliyetleri tespit edilmeden izlediği' öne sürülen Yunan denizaltılarının Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurlarınca anbean takip edildiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre Yunanistan’daki bazı haber sitelerinde Yunan Deniz Kuvvetleri'ne ait denizaltıların Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca tespit edilemediğine yönelik propaganda maksatlı iddialar yer aldı.

Söz konusu haberlerde, 'Type-214 denizaltılarının görünmez nitelikte olduğu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin deniz karakol uçakları ve helikopterlerinin bu denizaltıları tespit edemediği' ileri sürüldü.

Haberlerde ayrıca görünmez olduğu belirtilen Yunan denizaltılarının Doğu Akdeniz'deki tüm faaliyetleri tespit edilmeksizin izlediği iddiasına da yer verildi.

Anadolu Ajansı'na konuşan Türk güvenlik kaynakları ise söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Denizaltıların, Türk Deniz Kuvvetleri'nin yüzer ve uçar unsurlarınca Doğu Akdeniz’de kesintisiz takip edildiğini vurgulayan kaynaklar, yapılan haberlerin gerçeklik payının bulunmadığını belirtti.

Denizaltıların Doğu Akdeniz'de çekilen görüntüleri de paylaşıldı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
526
180
84
8
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Ürün Alman malı, Alman görünmez dediyse görünmezdir. İşte Yunan ne kadar aptalsa görünmeyen makineyi bile gördürmüş. Alman yetkilisi olsam geri alırım malımı.

Saffet Filiz

İşin şakası bir yana ciddi bir istihbarat ağıcı var demektir Yunanistan da, bizimkiler de fazla kafa yok galiba böyle bir şeyi biliyorsan saklarsın bak biz ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hava karakol uçağımız var, İHA ve Sİha larda kullanılıyor, ilk bu denizaltınlarını yazın yapılan yunan deniz tatbikatında yakalamıştık. Bizimkiler şu an açık... Devamını Gör

White Troll

Evde küçük kuzeninle saklambaç oynarsın perdenin arkasında gözükmediğini düşünür ya öyle bişey mi bu