Görüş Bildir
Haberler
"Görevim Obama ve Putin'e Galatasaray Forması Giydirmek"

"Görevim Obama ve Putin'e Galatasaray Forması Giydirmek"

Batuhan
06.05.2015 - 14:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Özdoğan, Obama ve Putin'e sarı-kırmızılı formayı giydirmeyi görev gördüğünü söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki merkezinde düzenlediği toplantıda projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Özdoğan, Galatasaray'ı daha ileri götürmek için çalışacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

'1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşlarının kurduğu modeli, dünya markası olan Galatasaray'ı daha ileri götürmeye çalışacağız. Hep birlikte bunu yapacağız. Dünyaya bu modeli tanıtacağız. Galatasaray'ın markası çok önemli. Bu markayı nasıl yükselteceğimiz konusunda ortak akılla hareket edeceğiz. 1905 yılında kurulan Galatasaray dünyada bir marka. Sarkozy'nin oğlu Galatasaray forması giyiyorsa, benim görevim Obama ve Putin'e de Galatasaray forması giydirmektir.'

'Stat Galatasaray'ın olacak'

Göreve geldiklerinde ilk iş olarak Türk Telekom Arena'yı kulübe kazandırmaya çalışacaklarını vurgulayan Özdoğan, 'Stat alımı için ne gerekiyorsa yapacağız. Stat Galatasaray'ın olacak' ifadesini kullandı.

'Fenerbahçe de diğer kulüpler gibi'

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ve sezon sonuna kadar mevcut yönetim ve çalışanların motivasyonunu bozmayacaklarını anlatan Özdoğan, Fenerbahçe ile olan ilişkileriyle ilgili bir soru üzerine, 'Fenerbahçe de diğer kulüpler gibi. Bütün kulüplerle ortak paydada Türk futbolunun ileriye gitmesi için ne gerekiyorsa yaparız' dedi.

'Hamzaoğlu'yla oturup konuşacağız'

Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı futbol takımının teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile devam edip etmeyeceklerine yönelik bir soru üzerine, şunları kaydetti:

'Oturacağız, konuşacağız. Devam etmek isteyip istemediğine bakacağız. Ancak şunu söylüyorum; Galatasaray taraftarı yıldız oyunculara hazırlıklı olsun.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0