Görüş Bildir
Haberler
'Golü Ben Mi Yedim Diye Sormuşum'

'Golü Ben Mi Yedim Diye Sormuşum'

Batuhan
26.02.2014 - 14:17

'Golü Ben Mi Yedim Diye Sormuşum'

Galatasaray maçında geçirdiği sakatlık ve sonrasında yaşadıklarıyla taraflı tarafsız herkesin yüreğini ağzına getiren Cenk Gönen yaşadıkları sonrası ilk kez konuştu.

Kulüp televizyonunda canlı yayına çıkan ve yaşadığı sakatlık pozisyonu hatırlamadığını söyleyen Cenk, maçın kalanını da hatırlamadığını ve sonradan tekrarını seyredince her şeyi gördüğünü söyledi.

'O POZİSYONU VE MAÇI HATIRLAMIYORUM'

Cenk Gönen sakatlanma pozisyonu ve sonrasında yaşadıklarıyla ilgili, 'Çok şükür bir şey yok. O pozisyonu ve maçın kalanını hiç hatırlamıyorum. Maçla ve pozisyonla ilgili sadece sonradan bana söylenenleri biliyorum ve pozisyonu maçın tekrarını seyredince gördüm' diye konuştu.

'DOKTORA GOLÜ BEN Mİ YEDİM DİYE SORMUŞUM'

Oyuna devam ettirilmesi konusundaki tepkilere açıklık getiren genç kaleci 'doktorlar sahaya girdiğinde bilincim yerinde değildi. Doktor bana bir çok soru sormuş ,hepsini doğru yanıtlamışım. İlk kendime geldiğimde skorboarda bakmışım ve 1-0'ı görmüşüm. Golü kendi yediğimi zannetmişim ve doktora golü nasıl yedim diye sormuşum. Onun dışında bütün sorulara doğru cevap vermişim. Doktorumuz oynayabilirsin demiş bende tabi ki oynarım demişim. Doktorumuza güveniyorum aynısı olsa yine oynarım' diye konuştu.

'DROGBA'YA TEŞEKKÜR EDERİM'

Galatasaraylı futbolcu ve taraftarlar ile takım arkadaşlarına da teşekkür eden Cenk, 'O pozisyonda yanıma gelen Galatasaraylı futbolculara da teşekkür ediyorum. İlk Drogba gelmiş ve nefes almamı sağlamış. O'na da ayrıca teşekkür ediyorum. Galatasaraylı taraftarlar beni alkışlamış ,onlara, camiamıza ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Futbol sert bir oyun bunları hepimiz yaşayabiliriz' şeklinde konuştu.

'NEDEN BEN OYNADIM DEMİŞİM'

Maç sonrası soyunma odasında yaşananları bile hatırlamayan ve sonradan kendisine söylenenleri anlatan Cenk Gönen, 'Kaleci antrenörümüz Sambade'ye ve Tolga abiye neden ben oynadım demişim. Onları da hatırlamıyorum sonradan söylediler bana. Allah herkesi böyle bir sakatlıktan korusun. Beterin beteri var' dedi.

'HALA BAŞIMDA AĞRI VAR'

Galatasaray maçından sonra bu gün ilk kez antrenmana çıkan Cenk ,başında biraz ağrısının olduğunu ve tedavisini yapan doktorun hafıza kaybı olaylarında bu tip ağrıların normal olduğunu söylediğini dile getirdi.

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17402...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın