Görüş Bildir
Haberler
"Gökhan Töre Olmazsa Olmazımız Değil; Olcan'ı İstiyoruz"

"Gökhan Töre Olmazsa Olmazımız Değil; Olcan'ı İstiyoruz"

Batuhan
21.05.2014 - 14:50

"Gökhan Töre Olmazsa Olmazımız Değil; Olcan'ı İstiyoruz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferlerden stada, Bilic’ten Önder Özen’e kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Lig TV’nin sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şunları söyledi:

“Stadın ilk temelini 2013’ün Aralık ayında attık. Neredeyse kaba inşaati bitirdik. Bundan sonra daha hızlı olacağız. Kale arkasında 9-10, maratondan 5-6 metre uzaklık olacak. Juventus’un stadına çok benzer bir yer olacak.

Kötü eleştiriler benim gardımı düşürmedi. Bunlarla mücadele etmek beni güçlendiriyor.

‘İkincilik Beşiktaş Başkanı’nı memnun etti’ dersek kulübümüzü küçümsemiş oluruz. Bu beni mutlu etmedi. Beşiktaş her sene şampiyonluğuna oynamalı.

Her sene hoca değişmez. İstikrar lazım. Futbol takımının komple ekip olarak istikrarı önemli. Bilic, Türkiye’ye alışma sürecini çok iyi geçirdi. Kendisinin asıl performansınını önümüzdeki sezon göreceğiz.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk’ün durumu hafta sonuna kadar netleşecek. Benim görüşüm kalmalarından yana.

Bundan sonraki transferlerin görüşmelerini bizzat ben yürüteceğim.

Önder Özen’in bana istifası verdiği yönündeki haber palavradır. O da Bilic gibi yeni geldi. Bu sezon performansını gösterecektir.

5+3 yabancı sınırlamasında bir sakınca görmüyorum.

Diego transferi neden olmadı?

Diego bizim birinci alternatifimiz değil, ikinci alternatifimizdi. Birinci ismimizi transfer yapıldıktan sonra duyarsınız. Diego’ya senelik 3,5 milyon Euro, 2,5 milyon da imza parası önerdik. Fenerbahçe daha fazla bir ücret önermiş. Hayırlı olsun.

' Fenerbahçe bizim saha dışında dostumuz ama rekabet açısında değiliz. İki takım da birbirinin elinden çok oyuncu almıştır. Bizim aramızdaki dostluğu kimse bozamaz. '

Olcan Adın

Kendisi ilgilendiğimiz bir oyuncu. Gökhan Töre birinci oyuncumuz. O bölgede 3-4 stratejimiz var. Bunların içinde yerli olmayan oyuncular da var. Olcan’ı Beşiktaş’ta görmek isteriz. Ama kulübün işine gelirse isteriz.

' Transfer dönemimde Cenk’in dışında beş oyuncu daha katacağız. 35 yaşındaki adamlara dünya para vermem. Transfer için yaklaşık 10 milyon Euro bonservis harcayacağız.'

Fernandes-Almeida

Fernandes’in performansı hayal kırıklığının bile üzerinde. Keşke Bilic ve Önder Özen'i dinlemeyip Fernandes'i satsaydık diye düşünüyorum Almeida ise profesyonel davrandı, takıma katkı verdi.

Bilic’e yardımcı gelecek mi?

Slaven Bilic kendi ekibiyle çalışıyor. Ama benim arzum oyuncularla hoca arasında bir köprü olması. Ama bunu Önder Özen ve Slaven Bilic bilir.

Gökhan Töre

Gökhan Töre çok sevdiğimiz bir oyuncu. Burada bizimle parladı. Gökhan’ın kalmasını istiyoruz ama aynı rakamlarda buluşmamız lazım. İlk görüşmeler olumlu değil. Fiyat farkı var. Onun yerine 3-4 alternatifimiz var. Takımın bir dengesi var. Onları bozamayız. Gökhan olmazsa olmazımız değil.

Demirören’nin borcu

Yıldırım Bey ile çok uzun zamandır konuşuyoruz. Anlaşmak için son noktaya geldik. Bugünlerde de konuşacağız. Bu konu çok uzadı. Bunu çözmeliyiz. Sonuna geldik. Bir kısmını bağış yapacak, bir kısmını sponsorluk yapacak, bir kısmını da ödeyeceğiz.”

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0