Görüş Bildir
Haberler
"Gökhan Töre Ceza Alacak"

"Gökhan Töre Ceza Alacak"

Batuhan
05.11.2014 - 16:48

Beşiktaş-Partizan maçı öncesi teknik direktör Bilic ve Arjantinli yıldız Sosa basın toplantısı düzenledi...

Jose Sosa şöyle konuştu: 'Çok önemli bir maça çıkacağız. Buraya katılmak, buranın bir parçası olmak çok güzel. Bir sonraki tura kalabilmek için yarınki maç çok önemli. Sakatlıktan çıktım. Ama özellikle pazar akşamı derbide 45 dakika oynamak bana çok katkı sağladı. Kendimi yarın için çok iyi hissediyorum. Çok iyi bir iş çıkardık. Burada bulunmak çok güzel duygu. Bir sonraki tura kalabilmek bizim için çok ciddi bir hedef.'

'İşimizin kolay olmasını düşünmek büyük bir hata olur'

Bilic ise şöyle konuştu: 'Bizim için çok önemli bir maç. Grupta 3 maç var. Çok iyi durumdayız. Diğer yandan tehlikeli durumdayız. İşimizin kolay olmasını düşünmek büyük bir hata olur. Orada 4-0 yendik diye burada da rahat yeneriz diye bir şey yok. Karşımızda çok ciddi bir rakip var. Belgrad'daki oyunun daha iyisini oynamaya çalışacağız. Kazanacağız ve hedeflediğimiz yere doğru ilerleyeceğiz. Bunun üstesinden oyuncular gelebilirler. Her takımın olduğu gibi bizim de iniş-çıkışlarımız olacak. Yarın önümüzde çok iyi fırsat var. Kazanma serisi başlatabiliriz. Sezonu erken açtık. Şu anda iyi bir durumdayız. Serdar sakatlıktan döndü. Takımımın zorluğun üstesinden gelecek kapasitesi var.

'Necip çok iyi bir oyuncu, iyi bir karaktere sahip'

Stat meselesinin de üstesinden gelmemiz gerekiyor. Yarın kazanmamız için büyük şansımız var. Oyuncular doğru bir iş yaptığında takdir alır. Ancak kaleciler ve savunmacılar yanlış bir iş yaptığında eleştirilir. Necip'i günah keçisi haline getirmek doğru değil. Necip çok iyi bir oyuncu, iyi bir karaktere sahip. Necip'i eleştirmek yersiz. Umarım bizim ve takım arkadaşlarının yardımıyla Necip bu işin üstesinden gelecek.

'Hakemleri konuşarak kaybedecek vaktimiz yok'

Hakemlerle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Bizim işimiz sahada. Son maçta ikinci yarıda son şampiyona karşı derli toplu oynadık. Avrupa Ligi ve Süper Lig'de konsantrasyonumuzu kendimize ve rakiplere vermemiz gerekiyor. Hakemleri konuşarak kaybedecek vaktimiz yok. Süper Lig tabii ki önceliğimiz. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde bulunmanın anlamı kulüp için çok büyük. Türkiye Kupası başlamadı. Türkiye Kupası başlayınca kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. UEFA Avrupa Ligi, tabii ki Şampiyonlar Ligi değil. Ama çekici bir yer.

'Takımı yüzüstü bıraktı. Gökhan Töre ceza alacak'

Gökhan Töre genç bir oyuncu. Çok iyi bir durumda. Her kulüp bu tip oyunculara sahip olmak ister. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Dortmund, Bayern Münih karşısında 1-0 öndeydi. Ribery oyuna girene kadar. Ribery oyuna girdi ve Bayern maçı 2-1 kazandı. Gökhan'ın derbide yokluğu bir darbeydi. Kendisiyle konuştum. Takımı yüzüstü bıraktı. Ceza alacak. Belgrad'da ortaya koyduğu oyuna baktığınız zaman ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlarsınız. Serdar'ın haricinde tüm oyuncular oynayabilecek düzeyde. Kadro ile ilgili kararı yarın vereceğiz.'

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/bilic-gokh...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0