Görüş Bildir
Haberler
'Gizli İşler'e Girdi, GS TV'de Yayın Kesildi

'Gizli İşler'e Girdi, GS TV'de Yayın Kesildi

Fatih
21.10.2015 - 19:58

Galatasaray Ekim ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda Sami Çölgeçen'in açıklamalarına Turcan Bolayır'ın cevap verdiği sırada toplantıyı canlı yayınlayan GS TV'de yayının gitmesi merak uyandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sami Çölgeçen divan kuulu üyelerini eleştirdi!

Toplantı sırasında söz alan Sami Çölgeçen, '2 bin kişi divan üyelerimizden 200'ü kombine almış. 30-31 bin kombinenin 200'ü divan üyelerinden. 2 bin-2 bin 500 lirayı vermeyi çok gördünüz. Be bunu utanç olarak görüyorum. Galatasaray divan üyesi olan insanlar bunu yapmalı' diyerek divan kurulu üyelerini eleştirdi.

GS TV'de yayın tam bu sırada gitti!

Sami Çölgeçen'e cevap vermek için kürsüye gelen Turcan Bolayır, 'Bir divan üyesi, divan üyelerinin kombine almamasını utanç verici olarak nitelendirdi. Utanç verici hadise nedir? Gizli işlerde ortaklık yapmak...' demesinin ardından GS TV'de yayın gitti. Yayının hangi nedenden dolayı kesildiği hakkında bilgi verilmezken reklamların ardından Galatasaray Basketbol Takımı ile ilgili bir bant yayına alındı.

Yayının kesilme nedeni Ahmet Çakar'ın iddialarına gönderme mi?

GS TV'de yayının kesilmesi bir yandan da akıllara soru işareti getirdi. Çünkü Sami Çölgeçen, bir süre önce yazar Ahmet Çakar'ın 1993 yılında Galatasaray'ın oynadığı M.United maçına yönelik Sami Çölgeçen ile müsabakanın hakemi Kurt Röthlisberger'in maçtan önce 2 Kasım 1993 gecesi yediği yemeği gündemi getirmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Olay kamuoyunda büyük yankı uyandıırırken taraflar mahkemelik olmuş ve uzun yıllar TFF'de üst düzey görev yapan Sami Çölgeçen görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

Divan kurulu üyesi Turcan Bolayır'ın Sami Çölgeçen'i 'Gizli işlerde ortaklık yapmakla' suçladığı bir anda GS TV'nin yanınının kesilmesinin acaba bir tesadüf mü değil mi sorularını akıllara getirdi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/yayin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
4
3
2
2
1