Görüş Bildir
Haberler
"Gidin Bayern Münih'i Tutun"

"Gidin Bayern Münih'i Tutun"

Batuhan
02.12.2014 - 17:24

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, istifa edeceği yönündeki iddialara yanıt verdi: Sadece başarı isteyen Bayern'i tutsun

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkan, Almanya Kupası'nda ise zorlanmadan 3. tura yüselen Dortmund, buna karşın Bundesliga'da son sırada yer alıyor. Son olarak da Frankfurt deplasmanından puansız dönerek 8. yenilgisini alan sarı-siyahlılarda teknik direktör Jurgen Klopp, takımını toparlamak için büyük uğraş veriyor.

“14-0 KAYBEDERSEK EĞER”

Jurgen Klopp, katıldığı bir programda ilginç açıklamalar yaptı. Futbolda sadece güzel günler görülmeyeceğini dile getiren deneyimli hoca, 'Savaşçı biriyim ve 2012'den daha iyi bir antrenörüm. Ancak puan tablosuna baktığınızda ne yazık ki böyle gözükmüyor. İstifa edecek biri de değilim. Bir işi ya tam yaparım ya da hiç başlamam. Dortmund istediği sürece devam edeceğim. Hoffenheim'a 14-0 falan kaybedersek o zaman istifayı düşünürüm' dedi.

Taraftarların takımı ıslıklaması ile ilgili olarak ise Klopp, 'Tüm eleştirileri anlıyorum. Bu insani bir durum. Islıkları da anlıyorum. Sadece, ıslıklayanlar şunu kendilerine sormalı, bu ıslıklar o anda bir sınavı geçemeyen insanlara yardımcı olacak mı? Eğer şu anda yaşadığımız krizle başa çıkamayan varsa ve sadece başarı istiyorsa o zaman tek bir şansı var; Bayern Münih'i tutmak' diye konuştu.

Ntvspor

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0