Görüş Bildir
Haberler
'Gezi'ye Destek Ölüme Çağrıdır'

'Gezi'ye Destek Ölüme Çağrıdır'

Onedio Medya
05.06.2014 - 20:37 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 22:21

'Gezi'ye Destek Ölüme Çağrıdır'

Okan Bayülgen bir televizyon programında Gezi'ye destek çağrısı yapan sanatçıların ölüme ve öldürmeye çağrı yaptıklarını iddia etti.

CNN Türk 'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına dün gece katılan Okan Bayülgen, Haziran Direnişi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. Bayülgen 31 Mayıs'ta halkı meydanlara çağıran videoda konuşan sanatçıların, demokrasi mücadelesine değil, ölüme ve öldürmeye çağırdığını savundu. Okan Bayülgen ardından şunları ekledi; 'Mesela ben sabah bir gazete alayım. Ahmet Hakan, Yılmaz Özdil benim düşündüğüm gibi yazsın. Yılmaz Özdil de ne güzel lafı koydu diyeyim. İktidar da orada dursun. Muhalefet de burada dursun. Kılıçdaroğlu da şurada dursun.. Gezi ruhu, dipten gelen bir dalga olarak iktidarı değiştirebilirdi.. Ama bu olmadı.. Polisle fotoğraf çektirmişim.. Adam kaskını çıkardı, 'Okan abi sen misin' dedi. 'Evet' dedim. Bana gaz sıkan polisle fotoğraf çektirdim. Ne yapacaktık? Kaç tane polis arkadaşım var.'

Okan Bayülgen, Gezi Parkı eylemlerinden sonra 1 Mayıs'taki açıklamaları ve verdiği görüntülerle gündem olmuştu. Bayülgen'in, Gezi olaylarının ardından eyleme destek verenlerle arası açılmıştı. Zaman zaman Gezi eylemcilerine yönelttiği eleştirilerden dolayı Twitter'da tartışma yaratan Bayülgen, son olarak 1 Mayıs'ta polislerle fotoğraf çekince ortalık karıştı. Okan Bayülgen'in polislerle olan fotoğrafları Twitter üzerinden paylaşıma sunularak sert eleştiriler yöneltildi. Daha sonra ise Bayülgen Gezi eylemcilerini kızdıracak bir eleştiri daha yaparak 'Siz Gezi'de yokken ben oradaydım' dedi.

Kaynak: http://haber.sol.org.tr/medya/bayulge...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0