Görüş Bildir
Haberler
'Geri Adım Atmayacağım' Demişti: Bolu Belediye Başkanı Özcan Hakkında Suç Duyurusu

etiket 'Geri Adım Atmayacağım' Demişti: Bolu Belediye Başkanı Özcan Hakkında Suç Duyurusu

Ulaş
27.07.2021 - 14:45 Son Güncelleme: 27.07.2021 - 16:12

Yabancı uyruklu vatandaşlara su faturası ve vergide 10 kat zam yapacağını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım' dedi. Öte yandan Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Tanju Özcan hakkında ırkçı söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Göçmenlerle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gelen tepkilerin üzerine yaptığı açıklamada, “Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım' dedi.

Özcan, dün belediye binasındaki basın toplantısında, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu'dan söylemiş ve yabancı uyrukluların su faturalarına ve katı atık vergilerine 10 kat zam yapacağını açıklamıştı.

Özcan Habertürk yayınına katılarak kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Özcan 'Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım' dedi.

Uluslararası Mülteci Hakları Derneği'nden suç duyurusu

Uluslararası Mülteci Hakları Derneği'nden suç duyurusu

Tartışmaların ardından Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Tanju Özcan hakkında ırkçı söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Göçmenlerden toplumun rahatsız olduğunu ve göçmenlerin Türkiye'ye entegre olamadıklarını belirten Özcan, "Benim askerim orada şehit olacak, sokaktaki Suriyeli de akşama kadar gelene geçene bakacak!" diye konuştu.

Göçmenlerden toplumun rahatsız olduğunu ve göçmenlerin Türkiye'ye entegre olamadıklarını belirten Özcan, "Benim askerim orada şehit olacak, sokaktaki Suriyeli de akşama kadar gelene geçene bakacak!" diye konuştu.

Tanju Özcan, hukuka aykırı bir işlem yapmayı planlamadığını, yapacaklarının hukuka uygun olacağını söyledi.

Kendi yaptırdığı anketlerde bu konuda halkın yüzde 85 desteğini aldığını belirten Özcan, evinde Afgan işçi çalıştırdığı yönündeki iddialara ise 'Doğru değil, çalışanım Faslı bir Türkiye vatandaşıydı, 6 ay kadar sigortalı olarak çalıştı, hatta bununla ilgili müfettiş incelemesi de geçirdim' yanıtını verdi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
515
193
45
33
11
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BlueCraving

HELAL OLSUN! Bıktım bu Araplardan… Aydın okumuşları avrupaya, ortada kalmış cahil Araplarda bizde…. GİDİN GİDİN İSTEMİYORUZZZZ

Bozkurt

Şu hümanist ve apolitiklerin ağzına göre iş yapmayın zaten. İktidar niyeti bozmuş, tüm Arap nüfusunu Türkiye'ye yerleştirme hedefinde.

Adam Eva

Aynen dostum. Şu sahte hümanist tavirlari birakmanin zamani. Biz insan düşmani degiliz biz gelecegimizi düşünüyoruz. Türkiye orta dogunun toplanma yuvasi deg... Devamını Gör

Adam Eva

ADAM ADAM ADAM BAŞKA LAFA GEREK YOK.BAŞKANMMMMMMM HADİ DİGER BELEDİYELER DE AYNİSİ YAPSİN. Bence bu hareket bir domino etkisi yapacaktir . Ya da öyle umuyo... Devamını Gör