Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'na 'Kırık Kalpli' Çankaya Mesajı

Kılıçdaroğlu'na 'Kırık Kalpli' Çankaya Mesajı

Onedio Medya
05.06.2014 - 13:32 Son Güncelleme: 05.06.2014 - 13:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı belirleme turları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere bugün İstanbul'da devam ediyor. İlk olarak bu sabah Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)'nu ziyaret eden Kılıçdaroğlu, kırık kalp şeklindeki panoyla karşılandı.

İlk olarak bu sabah Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)'nu ziyaret eden Kılıçdaroğlu, kırık kalp şeklindeki panoyla karşılandı. Kırık kalbin anlamı ziyaretin ardından ortaya çıktı. TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, Kılıçdaroğlu ile birlikte basına poz verdiği kırık kalbin anlamını, 'Bize bağlı 21 federasyon 151 dernekteki arkadaşlarımıza nasıl bir Cumhurbaşkanı istediklerini sorduk. Onlardan cevap bekledik. Gelen cevapları sayın Genel Başkana sunduk. Bunun bir ara başlığı çıktı. Türkiye'de birçok insanın kalbi kırık. Biz öyle bir Cumhurbaşkanı istiyoruz ki, gelen Cumhurbaşkanı bu kırık kalbi birleştirsin. Türkiye'de gazetecinin de işadamının da işçinin de kalbi kırık. Bu kırık kalpleri birleştirecek bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var' diye açıkladı.

Kılıçdaroğlu da bu sözlere, 'Özetle yüreğinde insan sevgisi olan birisi olsun' yanıtını verdi.

SUNDUKLARI DOKÜMANDAN YARARLANACAĞIZ

Yaklaşık yarım saat süren görüşmeyle ilgili bilgi veren Kılıçdaroğlu, 'TÜRKONFED İş dünyasının çok saygın kuruluşlarından birisi. Oldukça geniş ve yaygın bir tabanı var. Sayın başkan ziyaretimiz öncesi kendilerine bağlı kuruluşlara bir yazı yazarak nasıl bir Cumhurbaşkanı arzuları var bildirmelerini istemişler. Bize yazılı bir doküman verdiler. Son derece güzel bir çalışma. Biz adayımızı belirlerken bundan faydalanacağız' dedi.

ANKETLERDEN YARARLANIYORUZ

Belirleyecekleri adayın huzurlu ve saygın bir Türkiye arzu eden bir kişi olmasını arzu ettiklerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendilerine TÜRKONFED tarafından bir isim önerilmediğini söyledi. Yine bir soru üzerine anket çalışmalarından faydalandıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu başka soru almadan TÜRKONFED'den ayrıldı.

RAPOR SUNDUK

TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça da ziyarette fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, üyelerinden gelen 'Nasıl bir Cumhurbaşkanı istiyorsunuz' sorusunun cevaplarını rapor halinde Kılıçdaroğlu'na sunduklarını söyledi.

MEMURSEN'DEN HESAP SORMANIZ LAZIM

Bu arada Kılıçdaroğlu,Gezi Parkı'nın hemen karşında bulunan TÜRKONFED'in merkezinden ayrılırken bazı vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu memur olduğunu ve sıkıntılarını anlatmak istediğini söyleyen bir vatandaşa, ' Memur-sen hükümetle bir anlaşma yaptı. Enflasyon farkı ödenmeyecek. Şimdi sizin bu sendikalara hesap sormanız lazım ' dedi.

KILIÇDAROĞLU TÜSİAD'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçim sürecindeki çalışmaları kapsamında TÜSİAD'ı ziyaret ediyor. Kılıçdaroğlu saat 12.00 sıralarında TÜSİAD binasına geldi.

Özgür ALTUNCU-Taner YENER- Özgür ARSLAN/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/chp-genel-baska...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0