Görüş Bildir
Haberler
"Gazze'ye Saldırılar Devam Edecek"

"Gazze'ye Saldırılar Devam Edecek"

Batuhan
24.08.2014 - 15:54

"Gazze'ye Saldırılar Devam Edecek"

İsrail Başbakanı Netanyahu,“Hamas işlediği suçlardan dolayı ağır bedel ödüyor. ‘Koruyucu Hat’ operasyonu amaçlarımıza ulaşana kadar devam edecek” dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu “Hamas işlediği suçlardan dolayı ağır bedel ödüyor ve ödeyecek” dedi.

Netanyahu, haftalık bakanlar kurulu toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, “Hamas işlediği suçlardan dolayı ağır bedel ödüyor ve ödeyecek. Gazze halkını, Hamas’ın içinde terörist aktivitelerinde bulunduğu binaları acilen boşaltmaya çağırıyorum. Bu yerler bizim için hedeftir” ifadelerini kullandı.

“Son günlerde İsrail vatandaşlarına ateş açanların dokunulmazlıklarının olmadığını gösterdik.” diye konuşan Netanyahu, “Görevimizi tamamlama da kararlıyız, sabırlıyız. ‘Koruyucu Hat’ operasyonu amaçlarımıza ulaşana kadar devam edecektir” dedi.

Süren askeri harekatın okullar açıldıktan sonra da devam edebileceğini belirten Netanyahu, Gazze Şeridine yakın yerlerde kollektif tarım faaliyetleriyle uğraşan ve “Kibbutz”larda yaşayan Yahudilere de hükümet olarak gelecek bakanlar kurulu toplantısında bir yardım paketi açıklama hazırlığında olduklarını belirtti.

Son olarak Hamas için, “Hamas IŞİD’dir, IŞİD Hamas’dır” iddiasında bulunan Netanyahu, “her ikisi de aynı yönde. İkisi de aynı zehirli ağacın dalları. Her iki harekette içinde insan hakları olmayan, azınlıkları öldüren, İslam devleti ve halifelik kurmayı amaçlıyor.” diyerek İsrail devletinin 'İslamcı şiddette karşı çağdaş dünyanın yanında durmaya devam edeceğini' ileri sürdü.

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/manset/378261...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0