Görüş Bildir
Haberler
TV
'Game of Thrones' ve 'Narcos' Müzikleri Plak Formatında Basılıyor

'Game of Thrones' ve 'Narcos' Müzikleri Plak Formatında Basılıyor

Onedio Medya
05.07.2016 - 17:39

Geçtiğimiz günlerde destansı bir şekilde sona eren Game Of Thrones‘un altıncı sezonu için Ramin Djawadi tarafından bestelenen müzikler, WaterTower Music tarafından üç plaktan oluşacak özel bir set halinde basılıyor. İkinci sezonunu merakla beklediğimiz Narcos‘un da ilk sezonuna damga vuran müzikleri Invada Records tarafından plak olarak satışa sunulacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BantMag'in haberine göre Game of Thrones‘un altıncı sezonunda yer alan 90 dakikalık müziklerin plak baskısı 30 Eylül’de piyasada olacak. Kapak ve plak tasarımlarıyla şimdiden heyecan veren setin ön siparişleri Amazon üzerinden başladı.

İkinci sezon bölümleri 2 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak olan Narcos‘un Brezilyalı besteci Pedro Bromfman imzası taşıyan müzikleri de eylül ayında iki farklı kapak tasarımıyla satışta olacak. 

Ex Machina, Hannibal, Baskın ve son olarak da Mr. Robot‘un soundtrack’lerinin plak baskılarıyla karşımıza çıkan Invada Records tarafıdan basılacak olan Narcos soundtrack albümünün iki farklı kapak tasarımını aşağıda görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
28
7
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

''Tuyo'' on numara şarkı. Dinleye dinleye ezberledim

Taha Yaşar

Sooğyeel ffuuego kke arde tuppyel

Turkish

NARCOS kod adı ESCOBAR

Toğrul M-v

Gerçekten çok güzel müzikler hakkını yememek lazım