Görüş Bildir
Haberler
"Galibiyet İçin Gidiyoruz"

"Galibiyet İçin Gidiyoruz"

Batuhan
02.11.2015 - 11:43

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Portekiz'e galibiyet için gittiklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında yarın Benfica ile karşılaşmak için bugün sabah saatlerinde havaalanına gelen sarı kırmızılı kafilede yer alan başkan Dursun Özbek burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

Galatasaray'ın gruptaki durumunun yarın orada alacağı sonuçtan sonra değişeceğine inandığını belirten Başkan Özbek, 'Çok iyi hazırlandık. Takımın form durumu şuan gayet iyi. Son maçlarımız gayet iyi geçti. Kazanmaya gidiyoruz Lizbon'a. Orada alacağımız sonuç, gruptaki her şeyi değiştirecek, silbaştan yapacak. Onun için çok iyi hazırlandık. Yarın çok iyi bir skorla döneceğimize inanıyorum.' diye konuştu.

ELEŞTİRİLER HAKLI

Takımın sezon başında sergilediği futbolun eleştirilmesinin sorulmasına ise Başkan Dursun Özbek, 'Eleştiriler her zaman haklı. İnsanlar gördüğünü daha iyi bir performans yakalamak için eleştiri yapıyorlar. Ama şunu da kabül etmek lazım ki her sezon takımlar yeni baştan organize oluyor, yeni baştan yapılıyor. Dolayısıyla takımın yeni gelen oyuncularla beraber bir sisteme oturması performan yakalaması da zaman alıyor.' dedi.

Hem yönetim olarak kendilerinin hem de geçen sezonun içinde takımın başına gelmesine rağmen sezonu 3 kupayla kapatan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun iyi futbolla başarıyı istediğini de belirten Başkan Dursun Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:

'Baştan beri ben ve hocam aynı şeyleri söyledik. Gördüğünüz gibi de giderek takım performansını yükseltiyor. Taraftarlarımıza en iyi seviyede futbolu sergilemek için elimizden geleni yapıyoruz. Onların da biraz sabırlı olması lazım, sabırlı olunca grafiğimiz giderek yükseliyor.'

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
2
1
1
0
0