Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray'ın Hiç Böyle Ezik Oynadığını Görmemiştim"

"Galatasaray'ın Hiç Böyle Ezik Oynadığını Görmemiştim"

Batuhan
01.10.2015 - 10:55

Mustafa Denizli, Astana ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'ı sert dille eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Efsane teknik adam Mustafa Denizli, Astana-Galatasaray maçı sonrası şunları söyledi:

'Galatasaray, koşullarına yabancı olduğu saha oyunun başında biraz tedirgindi. Daha doğru ifadeyle rakibin ne yapıp yapamayacağını da kestirecek durumda değildi.

Ne olursa olsun karşısındaki takım Benfica'ya karşı ilk 45 dakikada Lizbon'da gol yememiş, Şampiyonlar Ligi tecrübesi olmayan, hakkında çok fazla bilgi sahibi olunan bir takım değildi. G.Saray'ın esas sıkıntısı ise zemindi.

Zamanla bu tedirginliği attı. Normal bir deplasman maçında nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynamaya çalıştı. Oyunun 20-25 dakikalık bölümünde Astana'nın ciddi atakları vardı ama neticede acemi bir takımdı. Ve bunu çok net bir şekilde gösterdi.

Suni çimle doğal çim arasındaki fark esasında futbolcuların zeminle temasından kaynaklanan farktır. Bir diğer fark da topun kullanılma şeklindedir. Yani top, çim zeminle suni çimde aynı vuruşları yaptığı zaman aynı sonuçları vermez.

Neticede hatalar belirledi ama ikinci yarı şahsen düşüncelerimin tam tersi bir devre izledim desem yeridir. Galatasaray daha önce de Şampiyonlar Ligi'nde defalarca maç oynadı. Hem de kimlerle oynadı... Ben hiçbir rakibi karşısında bu kadar ezik, bu kadar silik olduğunu hatırlamıyorum. Astana karşısında neredeyse 45 dakika ezik oynadı ve düşündüğü 3 puanı alamadı. Öyle enteresan bir maç ki Bilal'in golü dışında kendi kalesine atılan 3 gol, skor 2-2. Yazık bir maç oldu.'

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0