Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray ile Sözleşmem Var Ancak Ben Geleceğimi Düşünmek Zorundayım"

"Galatasaray ile Sözleşmem Var Ancak Ben Geleceğimi Düşünmek Zorundayım"

Batuhan
01.06.2015 - 14:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, NTVSpor'a açıklamalarda bulundu

İnter'den kendisine resmi bir teklif gelmediğini ifade eden Melo, 'Bu haberler bana menajerim aracılığıyla geliyor ancak bunlar sadece gazete haberleri. Bana Inter'den gelen bir teklif yok. Galatasaray ile olan sözleşmem devam ediyor ancak ben de geleceğimi düşünmek zorundayım' dedi.

'ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA ÇOK ÜZÜLDÜM'

Melo ayrıca şampiyonluk kutlamalarında çok üzüldüğünü ifade ederek; 'Galatasaray'da çok üzüldüğüm zamanı hatırlamıyorum. Dün çok üzüldüğümü hissettim. Şampiyon olduğumuz için mutlu oldum. Uzun zamandır Galatasaraydayım ama hiç bu kadar üzülmedim. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst çok önemli iki kişi. Benden, Muslera'dan daha önemli şeyler yaşadılar. Futbolcuların emeği kadar Abddurahim Bey ve Ali Bey'in de çok emeği vardır. Onların da bu kutlamada olmasını isterdim. Bu yüzden inanılmaz üzüldüm. Kim suçlu, kim organize etti bilmiyorum ama kim yaptıysa, bu beni inanılmaz üzdü. ' ifadelerini kullandı.

'KİMSE ŞAMPİYON OLMAMIZA İHTİMAL VERMİYORDU'

Çok önemli bir şampiyonluk kazandığımızı düşünüyorum. Belki kimse Galatasaray'a bu ihtimali vermiyordu. Sezon başında ağır mağlubiyetler aldık. Aklıma gelen şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Başakşehir maçı var. Bunları göz önüne alırsak kimse Galatasaray'ın şampiyon olmasına ihtimal vermiyordu.

'BURADA ÇOK KONUŞANLAR VAR...'

Sivasspor maçının sabahı bir test yaptık, olmadı ve sol ayağımı hissedemiyordum. Ondan sonra hemen operasyon kararı alındı. Burada çok konuşanlar ve bana uzun zaman biçiyorlardı geri dönem için ama Tanrı'ya şükürler olsun ki kısa bir sürede döndüm.

HAMZA HAMZAOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

İki hocamı karşılaştırmak sevmediğim bir şey. Prandelli biraz tecrübeli olabilir ama Hamza hocamız da oldukça iyi. hamza hocaya bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, çok iyi bir antrenör olduğunu düşünüyorum. Bu önemli sezonda bize çok önemli yardımları oldu ve şampiyon olduk.

'İSTEDİĞİMİ TAKİP EDERİM'

Bu benim özel hayatım, özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Takip ediyorum diye Galatasaray'da kalıyorum ya da takibi bıraktım diye Galatasaray'dan gidiyorum gibi bir şey söz konusu değil. İstediğimi takip ederim.

İNTER SORUSUNA CEVAP VERDİ...

Bugüne kadar kupayı kazanmaya odaklandık. Ben de kupayı kazanmaya odaklandım. Şimdi Çarşamba günü önümüzde çok önemli kupamız var. Söylediğiniz (Inter) haberlerini menajerim bana söylüyor ama sadece gazete haberi olarak. Şu an resmi bir teklif yok. Benim de geleceğimi düşünmem gerekiyor. Galatasaray ile mukavelem var ama şu an kupa maçını düşünüyorum. Mancini'nin hakkımda söylediği olumlu sözler, beni gururlandırır. Kendisine hakkımda söylediği ghüzel sözler için teşekkür ederim.

NTV Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0