Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray İkinci Lige Bile Düşer"

"Galatasaray İkinci Lige Bile Düşer"

Batuhan
27.11.2014 - 14:25 Son Güncelleme: 01.06.2022 - 13:47

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Anderlecht'e 2-0 mağlup olduğu maçı yorumlarken 'Bir mucize olmaz ise bu takım birkaç yıl içinde ikinci lige düşer' dedi.

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'e 2-0 mağlup olduğu karşılaşmayı yorumlarken hayli sert ifadeler kullandı. Toroğlu, 'Eğer bir mucize olmaz ise veya bir sihirli değnek bulunmaz ise bu Galatasaray takımı birkaç yıl içinde ikinci lige düşer' yorumunda bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun bugün Sabah Gazetesi'nde yer alan yazısından bir bölüm...

'GALATASARAY İKİNCİ LİG'E DÜŞER'

Sarı-Kırmızılı takımı yerden yere vuran Toroğlu, 'Eğer bir mucize olmaz ise veya bir sihirli değnek bulunmaz ise bu Galatasaray takımı birkaç yıl içinde 2.Lig'e bile düşer. Size bu yazdıklarım belki garip gelebilir ama maalesef gerçek.' dedi.

'BİRİLERİ YALAN SÖYLÜYOR AMA KİM?'

'Galatasaray'da birileri yalan söylüyor' diyen usta yorumcu, 'Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Prandelli için 'İnanılmaz şartlar konmuş sözleşmesine' diyor. Ertesi Prandelli basın toplantısı yapıyor, 'Ben buraya para kazanmaya gelmedim. Beni herkes bilir. Anlaşmamda tazminat maddesi yok' diyor. Aynı gün eski başkan Ünal Aysal beyanat veriyor, 'Prandelli'nin sözleşmesinde tazminat yok' diyor. Şu andaki Galatasaray cephesinde birileri yalan söylüyor. Ama hangileri? ifadelerini kullandı.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/newsdetai...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın