Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray'ı Yenmek İstiyoruz"

"Galatasaray'ı Yenmek İstiyoruz"

Fatih
11.03.2014 - 20:44

"Galatasaray'ı Yenmek İstiyoruz"

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ısınma hareketlerinin ardından teknik çalışma yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren idmana, tedavisi süren Hakan Özmert dışında tüm oyuncular katıldı.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, rakibin kim olduğunun önemli olmadığını sahalarında oynadıkları maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Doğru yolda olduklarını, herhangi bir sıkıntının bulunmadığını vurgulayan Kafkas, 'Taraftarlarımızın desteğiyle Galatasaray'ı yenerek camiamıza iyi bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Lig enteresan bir hal aldı. Maalesef son 3 haftada yaşadığımız bazı şanssızlıklar var. Oyunumuzun karşılığı bu olmamalıydı. Futbolun içinde bu var. Zaman zaman bazı etkenler kazanmanızı engelliyor. Doğru yoldayız' dedi.

Bir gazeteci, Kafkas'a, Bursaspor Kulübünden Kardemir Karabükspor ile ilgili yapılan açıklamalarla ilgili düşüncelerini sordu. Kafkas, kendileri tarafından Bursaspor'un galibiyetine gölge düşürecek sözler sarf edilmediğini belirterek, şöyle konuştu:

'Enes Ünal, sadece Bursaspor'un oyuncusu değil, her takımın oyuncusu. Gelecek vaat ediyor. Uzun yıllar da milli takımda oynayacak. Aslında söylenmek istenen buydu. Söylenen şeyler, bizim gibi insanların ve Başkanımızın kaldırabileceği şeyler değil. Ben önce adamım, insanım. Camiamızda birine söylenen bir şeyi biz yüreğimizde de hissedebilecek karaktere ve yapıya sahip bir insanız. Biz Bursaspor Kulübünün galibiyetine gölge düşürecek bir şey söylemedik. Verilen veya verilmeyen penaltıları da konuşmadık, verilen penaltıyı ifade etmeye çalıştık. Herkesin başına her şey geliyor. Biz Bursaspor'u maçtan sonra da tebrik ettik, kazanmıştır. Bu konuda çok fazla bir yorum yapmak istemiyorum ama artık futbol, futbol oyunundan çıktı, başka yerlere doğru gidiyor.'

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara da değinen Kafkas, bunun üzücü olduğunu dile getirdi.

Sezon sonunda bir takımın şampiyon olacağını, 3 ekibin de küme düşeceğini ifade eden Kafkas, şunları söyledi:

'Şampiyon olan takım kahraman değil, küme düşen insanlar da ne şerefiz, ne de ahlaksız. Bu bir oyun. İyi oynayanlar iyi sonuçlar alır, kötü oynayanlar kötü sonuçlar alır. Küme düşen takımlar tekrar çıkar. Kimse düşmek için bir takım kurmaz, kötü olsun diye de bir şey yapmaz. Herkes üstüne düşen sorumluluğu duyarlı bir şekilde çok daha fazla yerine getirmeli, dikkatli olmalı. Umuyorum bundan sonra hiç kimseye bir haksızlık olmaz. Gidilen yer hiç iyi bir yer değil.'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/karabu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın