Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray'dan Kimseyle Görüşmedim"

"Galatasaray'dan Kimseyle Görüşmedim"

Batuhan
25.04.2014 - 12:01

"Galatasaray'dan Kimseyle Görüşmedim"

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Sarı Kırmızılı takıma döneceği yolundaki iddiaları yalanladı.

Al Jazeera 'ye konuşan Lucescu, Shahktar Donetsk ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, 'Kontratım bitene kadar Shaktar'dayım' dedi.

Rumen teknik adam, Türkiye'de gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu ama Roberto Mancini'nin yerine Galatasaray'ın başına geçeceği ile ilgili Türk basınında çıkan iddiaları anlamakta güçlük çektiğini söyledi.

Lucescu, 'Galatasaray'dan ve Türkiye'den kimseyle görüşmedim. Hakkımda sürekli haberler uyduruluyor. Kimseye de bu konuda bir açıklama yapmadım' dedi.

2000'lerin başında Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan Mircea Lucescu, Romanya ve Ukrayna dışında uzun yıllar İtalya'da da teknik direktör olarak çalıştı. Galatasaray'ın başında Süper Lig dışında UEFA Süper Kupa şampiyonluğu da yaşadı.

Prensip olarak çalıştığı kulüplerden sözleşmesi bitmeden ayrılmadığını vurgulayan Lucescu, geçmişte Galatasaray'dan ve Beşiktaş'tan ayrılırken kulüpler tarafından gönderildiğini söyledi.

68 yaşındaki teknik adam, daha önce yine Al Jazeera 'ye yaptığı açıklamada, 'koşullar uygun olursa, çok güzel anlar yaşadığım Türkiye'de yeniden çalışmayı seve seve isterim' demişti.

Deneyimli teknik adam Shakhtar'da 10'uncu sezonunu geçiriyor. Bu süre içinde Ukrayna'da yedi lig ve beş kupa şampiyonluğu, 2009'da İstanbul'da UEFA Kupası şampiyonluğu kazandı.

Kaynak: Al Jazeera | Enver Hasanoğlu

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/al-jazeera-oz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0