Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray'a Karşı Evinde Oynamak Zor"

"Galatasaray'a Karşı Evinde Oynamak Zor"

Fatih
24.09.2014 - 20:42

"Galatasaray'a Karşı Evinde Oynamak Zor"

Sivasspor teknik patronu, Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Sivasspor , Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma çalışmasıyla başladı. Kondisyon ve pas çalışmasının ardından idman, oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Carlos, Galatasaray maçının zor geçeceğini belirterek, 'Özellikle Galatasaray'a karşı evinde oynuyor olmak çok zor' dedi.

Futbolcularından antrenmanlarda öğrendiklerini sahaya yansıtmalarını isteyen Carlos, şunları kaydetti:

'Eğer ki bizim oyuncularımız antrenmanlarda yaptıklarını sahaya yansıtırlarsa, pas verip hareketlenmelerini, pas organizasyonlarını, defansif sorumluluklarını ve takım oyunlarını sahaya koyarlarsa, çok iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.'

Galatasaray maçıyla çıkışa geçmek istediklerine değinen Carlos, 'Çıkışa geçme zamanımız geldi. Aslına bakarsanız iyi oynuyoruz, bunu sadece sonuca yansıtamadık. İyi oyunumuza devam edersek, iyi sonuçlar da gelecektir. O yüzden doğru yolda olduğumuza inanıyorum' ifadesini kullandı.

İdmanın bir bölümünü Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar ile asbaşkanlar Faruk Taşseten ve Mehmet Boyraz da izledi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın