Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray'a Karşı En İyi Sonucu Almaya Çalışacağız"

"Galatasaray'a Karşı En İyi Sonucu Almaya Çalışacağız"

Batuhan
19.03.2015 - 11:59

Kasımpaşa Altyapı Koordinatörü olan ve Galatasaray maçına teknik sorumlu olarak çıkacak Jan Wouters, Galatasaray gibi güçlü bir takıma karşı iyi oynamaya çalışacaklarını ve kendileri için gereken iyi sonucu almak istediklerini söyledi

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray'ı evinde konuk edecek olan 'da görevinden ayrılan Şota Arveladze'nin yerine takımın başında sahaya çıkacak altyapı koordinatörü Jan Wouters ve yıldız futbolcu Adem Büyük, Kemerburgaz'daki tesislerde basın toplantısı düzenleyerek medya mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Jan Wouters, 'Şota'nın ayrılması üzücü oldu. Uzun zamandır buradayım. Galatasaray'a karşı çok zor maç olacak. Kalitemizi göstermek isteyeceğiz. Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı iyi oynamaya ve en iyi sonucu almaya çalışacağız. Galatasaray'a karşı oynamak çok iyi bir şey ve doğal olarak futbolcular motive oluyorlar. Çok önemli bir maç' şeklinde konuştu.

Takımdaki geleceğiyle ilgili bir soruyu ise Jan Wouters, 'Şu anda Galatasaray için konuşmak istiyorum, başka bir şey düşünmek istemiyorum. Daha sonrasını bilmiyorum. Ben altyapı için gelmiştim. Kasımpaşa'da yönetim Galatasaray maçının hazırlıklarında takımın başında sahaya çıkmam gerektiğini söyledi ve ben de çıktım' şeklinde cevapladı.

Kasımpaşa'nın milli futbolcusu Adem Büyük ise Galatasaray'ın gücünü bildiklerini, iki taraf için de çok zor bir maç oynanacağını belirterek, bu sezon 4 büyüklere karşı yaşadıkları şanssızlığı bu maçta kırmak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa olarak iyi futbol oynayıp sahadan da iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirten Adem Büyük, 'İki taraf için de önemli bir maç. Biz iyi futbol oynamaya çalışacağız. En iyi şekilde sahadan ayrılmayı düşünüyoruz. Galip gelmemiz bizi biraz daha rahatlatacaktır. Bu sene 4 büyüklere karşı çok fazla puan alamadık. bu şansızlığımızı bu maçta yenip 3 puan almak istiyoruz' dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRDÜ

Bu arada Kasımpaşa bu sabah yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Takımda futbolcuların oldukça istekli ve neşeli oldukları gözlendi.

HTSpor

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0