Görüş Bildir
Haberler
"G.Saray ve F.Bahçe Benimle İlgileniyor"

"G.Saray ve F.Bahçe Benimle İlgileniyor"

Fatih
11.09.2014 - 00:53

"G.Saray ve F.Bahçe Benimle İlgileniyor"

İsveç Milli Takımı'nda oynayan Eskişehirsporlu Erkan Zengin, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

İsveç'in Avusturya ile oynadığı Avrupa Şampiyonası 2016 eleme maçında gol atarak takımına 1 puan kazandıran Erkan, performansı ve attığı golle İsveç'te günün adamı oldu.

Expressen gazetesine verdiği demeçte, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini ileri süren Erkan, bu iki büyük kulüpten birine gidebilmesi için önce kulübü Eskişehirspor'la anlaşılması gerektiğini ifade etti.

İsveç Teknik Direktörü Erik Hamrin'in Avusturya maçında takımın vazgeçilmez ismi Tobias Hysen yerine Erkan Zengin'i oynatması, maçtan önce İsveçli futbolseverler tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Ancak Erkan Zengin'in oynadığı futbolu bir de golle süslemesi Teknik Direktör Erik Hamrin'e artı puan getirdi.

Hamrin, Erkan Zengin'i neden tercih ettiğini 'Ayak bilekleri çok yumuşak ve topu istediği gibi saklayabiliyor. Ayrıca çok çalışkan, maç boyunca koşuyor. Zlatan İbrahimovic'i yanlız bırakmadı. Defansa da yardımcı oldu' şeklinde açıkladı. İsveç Teknik Direktörü Hamrin, Jimmy Durmaz için de aynı şeyleri düşündüğünü sözlerine ekledi.

Erkan Zengin ise maçtan dolayı heyecanlanmadığını, sadece beraber büyüdüğü Zlatan İbrahimovic ile yan yana oynamaktan heyecan duyduğunu belirterek Rusya ile yapılacak ikinci maçın daha güzel geçeceğini söyledi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0