Görüş Bildir
Haberler
"G.Saray Beni Hep İstiyor'

"G.Saray Beni Hep İstiyor'

Batuhan
15.10.2014 - 14:30

Uzun süredir Hamburg'ta forma giyen ve kuzey temsilcisinin en önemli oyuncularından biri olan Tolgay Ali Arslan'dan Galatasaray itirafı...

Sport Bild dergisine geniş bir röportaj veren Tolgay, Galatasaray'ın geçen sene kendisiyle ilgilendiği ile ilgili bir soruya, 'Galatasaray beni hep istiyor', cevabını verdi. 24 yaşındaki oyuncu sözlerini, 'Avrupa'da kendini kabul ettirmiş çok fazla Türk oyuncu yok, bu yüzden bu oyunculara ilgi bir hayli fazla' diyerek sürdürdü.

2009 yılında Borussia Dortmund altyapısından Hamburg'a transfer olan ve bu kulübün değişmez oyuncularından biri haline gelen Tolgay, Türkiye'ye gitmeyi şimdilik düşünmediğini söyledi. 'Bana olan ilgileri de ben onurlandırıyor ama ben geleceğimi ilk etapta Almanya'da görüyorum' diye konuşan Tolgay'ın Hamburg'taki sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Aynı röportajda çocukluk yıllarından bir anısını anlatan Tolgay, neden dövme ve küpeye uzak durduğunu, '6 yaşındaydım ve küpe istedim. Babam kabul etti, delik deldirdik ve küpeyi taktım. Daha sonra Türkiye'ye tatile gittik ve bir Polis bana bakarak 'sen kız mısın' dedi. Bu olaydan sonra bir daha takmamak üzere küpeyi çıkardım' sözleriyle anlattı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-g-sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0