Görüş Bildir
Haberler
"G.Saray, 2016'da Avrupa'ya Gidemeyecek"

"G.Saray, 2016'da Avrupa'ya Gidemeyecek"

Fatih
15.10.2014 - 19:25

"G.Saray, 2016'da Avrupa'ya Gidemeyecek"

G.Saray'ın divan kurulu toplantısına bomba bir iddia damga vurdu. Sarı kırmızılıların eski yöneticisi Mehmet Helvacı, mali yapının çok kötü durumda olduğunu belirterek, 'Galatasaray 2016 sezonunda Avrupa kupalarına katılamayacak' dedi

Galatasaray'ın ekim ayı olağan divan kurulu toplantısında görüşler bölümünde söz alan çok sayıda üye, başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü genel kurula gidiş şekline tepki gösterdi. Aysal'ın, adaylara hazırlık süresi dahi bırakmadan, tek taraflı olarak seçime gitme kararının, Galatasaray Kulübü'nün geleneklerine aykırı olduğunu savunan üyeler, mevcut yönetimin herhangi bir ibra almadan gitmesinin de yanlış olacağına vurgu yaptılar.

Söz alan üyelerden eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Helvacı ise, mali yapıdaki bozulmadan dolayı, gelecek dönemde Galatasaray'ın Avrupa kupalarına katılamayacağını ileri sürdü.

Mehmet Helvacı, 'G.Saray'ın hesapları çok kötü durumda. Seçim sonrasında yapılacak ilk iş mali durumun bağımsız bir kuruluşa denetlendirilmesi olmalıdır. Çünkü ne yapılırsa yapılsın bu mali tablo ile Galatasaray 2016 sezonunda Avrupa kupalarına katılamayacak' diye konuştu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0