Görüş Bildir
Haberler
"Futbolu Galatasaray'da Bırakmak İstedim"

"Futbolu Galatasaray'da Bırakmak İstedim"

Fatih
08.01.2015 - 18:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT SPOR’da yayınlanan Futbol VIP programının konuğu Necati Ateş ilginç açıklamalara imza attı.

Kayseri Erciyesspor'un futbolcusu Necati Ateş, ilginç açıklamalarda bulundu. İşte attığı gollerle, söylemleriyle, imajı ile Türk futboluna damga vuran Necati Ateş’in açıklamaları;

Sezon başı Galatasaray’a geliyordun son anda olmadı. Ne oldu?

Bülent Tulun ile her konuda anlaşmıştık. Hatta Bülent Tulun ‘Seni isteyen kulüplere teşekkür edin görüşmeleri kapatın’ demişti. Menajerim de bütün görüşmeleri sonlandırdı. Galatasaray ile anlaştık. Zaman geçti takımlar toplanmaya başladı. Vakit geçince Bülent Tulun’u aradık. Bize sıkıntılar olduğunu ve transferi gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Hoca değişimi olmuştu. Benim transferimin hoca değişimi ile alakalı olmamalıydı. Ben bu kulübe mal olmuş bir oyuncuyum. Geri dönmeyi çok istiyordum olmadı. Bülent Tulun’u seviyorum ama o zamanki yaklaşımı hoş değildi. Transferi kapatın bu iş oldu deyip ondan sonra sıkıntılar var demesi hoş olmadı.

FUTBOLU GALATASARAY’DA BIRAKMAK İSTEDİM!

Galatasaray’da oynayabildiğim kadar oynayıp futbolu bırakmaktı hayalim. Ama bazı düşünceleri yerine getiremiyorsunuz. Bütün görüşmeleri durdurdum Galatasaray transferim olmadı Kayseri Erciyes kulübü olmasa belki boşta kalacaktım. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onlara minnettarım. Her zaman destek oldular.

HAMZA HOCA İLE GALATASARAY İNANILMAZ BİR DEĞİŞİM YAŞADI!

Muazzam bir değişim. Her maç gollü ve oyuncular büyük keyif alıyor. İnanılmaz bir değişim yaşandı Hamza hoca ile. Oyuncuların Hamza hocaya saygısı ve sevgisi, hocanın oyunculara sevgisi ortaya çok net bir değişim koydu. Hamza hoca çok saygıdeğer bir insan. 4-4-2’ye döndü oyuncular karakterlerini ortaya koydu ve hocalarına sahip çıktı. Hoca da oyunculara sahip çıkınca tam bir takım oldular.

38 YAŞINA KADAR OYNAYACAĞIM!

38 yaşına kadar oynamayı planlıyorum. Vücudum çok iyi durumda, oynayabilecek düzeydeyim. Sakatlanmıyorum kendime iyi bakıyorum. Beni kimse istemeyene kadar futbol oynamak istiyorum.

TÜRKİYE’DE FUTBOLU AYAĞA KALDIRACAK TEK İSİM FATİH TERİM’DİR!

Türkiye’de değişimi gerçekleştirecek ve başarıya götürebilecek bir hoca varsa o da Fatih Terim’dir. Her başarıyı yaşamış, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktör Fatih Terim’dir. Herkesin de hemfikir olduğunu düşünüyorum. Futbolu bıraktıktan sonra Teknik Direktör olmak istiyorum. Fatih Terim gibi olmak istiyorum. Onunla ilişkilerim çok farklı.

TÜRK OYUNCU HEP İKİNCİ PLANDA!

Ben 10 numarayı giyiyordum. Lincoln ‘Ben 10 numarayı giyeceğim’ dedi. Karşındakine saygın olacak. Saygın olmazsa ki Lincoln pek saygılı değildi. Büyüklük bende kalmıştı 10 numarayı verdim ama sonrasında da davranışları hiç hoş değildi.

Yıllardır imajını değiştirmeyen bir Necati var?

Bazen insanlar saçımı arkadan görüp tanıyorlar beni. Saç stilim benimle bütünleşti. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Belki futbol hayatım bitince değiştiririm. Bu saç şeklimi seviyorum. Benim saç traşım çok kolay. Yanlarını kestir, arkalarını düzelt ve bağla git.

Sen hatırlıyor musun benim kısa saçımı?

Hatırlamıyorum. Belki annen babam hatırlıyordur. Onlar bile hatırlamıyordur. Çok uzun zaman oldu 15-16 yıldır saçlarım böyle.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın