Görüş Bildir
Haberler
'Futbol Buluşmaları'nda Altıncı Durak Sakarya

'Futbol Buluşmaları'nda Altıncı Durak Sakarya

Fatih
09.05.2015 - 21:21

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği ve Türk futbolunun yol haritası ile geleceğe yönelik projelerin masaya yatırıldığı 'Futbol Buluşmaları' toplantılarının altıncısı Sakarya'da yapıldı.

Sakaryaspor, Kocaeli Birlikspor, Darıca Gençlerbirliği, Derincespor, Gölcükspor ve Düzcespor kulüplerinin başkanları ve futbol şubesi sorumluları, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi.

Toplantıda 2. Lig ve 3. Lig yapıları, kulüplerin ekonomik sorunları ve tesis problemleri, üniversitelerle yapılabilecek ortak çalışmalar, tabanda futbolun yaygınlaştırılması, antrenör eğitimi ve sporcu sağlığı konuları görüşüldü. Terim, TFF'nin bu konularda yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terim, Erenler ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantıların ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, futbol buluşmaları adı altında yaptıkların toplantının bir tanesini Sakarya'da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kulüp başkanları ve diğer yol arkadaşlarıyla, paydaşlarıyla beraber yaptıkları toplantının verimli geçtiğini belirten Terim, şu ifadeleri kullandı:

'Herkes konsantre, herkes bir mesai harcayarak hazırlanmış, dolayısıyla hakikaten ilerideki yol haritamız adına çok önemli bir toplantıydı. Bu toplantının sonunda çok önemli kararlar alabileceğimiz istek, eksik listesi veyahut yapmamız gerekenlerin alt alta sıralandığı toplantılar zinciri diye düşünebiliriz bunu. İnanıyorum ki buradan çok önemli kararlar çıkacaktır. Paydaşlarla bir arada olmak, onlarla futbolu konuşmak her zaman çok güzel ve de insanı da açıkçası hem hasretini gideriyor hem de bilgilerini, birikimlerini tekrardan tazeliyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0