Görüş Bildir
Haberler
'Fırtına' Deplasmanda Esemiyor

'Fırtına' Deplasmanda Esemiyor

Fatih
01.11.2014 - 20:52

'Fırtına' Deplasmanda Esemiyor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında dış sahada galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'a konuk oldu.

Her iki takım da galibiyet için tempolu bir futbol ortaya koysalar da mücadele ilk yarıdaki karşılıklı gollerle 1-1 sonra erdi.

Manisa’daki maç oldukça hızlı başladı. Deplasmandaki ilk galibiyetini alarak zirve yarışından kopmak istemeyen Trabzonspor, rakibi Akhisar’ın baskısını karşılamakta oldukça güçlük çekti.

En önemli yıldızları Bilal ve Gekas’la Bordo Mavililere zor anlar yaşatan Manisa ekibi, aradığı golü 23. dakikada buldu. Bu sezonun adeta klasiği haline gelen Bilal’in asisti ve Gekas’ın golüyle maç 1-0′a geldi.

Bu andan sonra rakip kaleye daha çok yüklenmeye başlayan Trabzonspor eşitlik golünü 33. dakikada buldu. Mehmet Ekici’nin yaklaşık 30 metreden çok sert şutu ağlarla buluştu ve bu güzel gol ilk yarının da sonucunu belirledi: 1-1.

İkinci yarıda ise ilk devreye oranla daha yavaş bir oyun vardı. Ancak Trabzonspor’da Mehmet Ekici maçın açık ara yıldızıydı. Uzaktan şutları ve çok etkili serbest vuruşlarıyla Oğuz Dağlaroğlu’na zor anlar yaşatan yıldız oyuncu ikinci golünü kaydedemese de Trabzonspor’u ateşleyen isim oldu.

Sahasında aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Mustafa Reşit Akçay’ın ekibi Akhisar Belediyespor ise Bilal’in liderliğinde hücümda etkili olmaya çalışsa da topu ağlarla ikinci kez buluşturamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu beraberlikle Manisa ekibi 14 puan ve averajla 3. sırada yer alırken, Trabzonspor ise 9 puanla 11. sırada kaldı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/01/firtina...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0