Görüş Bildir
Haberler
'Firar Turizmi'nde Pasaportları Temin Eden Kilit'ten Bomba İddialar: 'Neden Fatma Şahin Konuşulmuyor?'

'Firar Turizmi'nde Pasaportları Temin Eden Kilit'ten Bomba İddialar: 'Neden Fatma Şahin Konuşulmuyor?'

Ulaş
18.04.2021 - 20:37

Yeşilyurt Belediyesi aracılığıyla Almanya’ya götürülen 43 kişinin geri dönmemesi ile ilgili tartışmaların odağındaki isimlerden Ersin Kilit Artı TV'ye konuştu. Yeşilyurt Belediyesi'nin yurt dışına gönderdiği 45 kişinin 43'ünün geri dönmemesi olayında 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit, 'Hiç kimse Fatma Şahin'i araştıralım demiyor, şu an mevcut Gaziantep Belediye Başkanı...' dedi.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Malatya'da AKP’li Yeşilyurt Belediyesi'nin ‘Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi’ için gri pasaportla (Hizmet için devlet tarafından verilen) yurt dışına gönderdiği 45 kişiden 43'ünün geri dönmememesi üzerine var olan tartışmalar devam ediyor. 

Geçen yıl Almanya’nın Saksonya Eyaleti Hannover şehrinde faaliyet gösteren Mega Kilit GMBTH adına çevre, eğitim ve kültürel inceleme gezisine katılan 45 kişiden 43'ü geri dönmediği ortaya çıkmıştı.

Malatya'dan Almanya'ya gönderilen 45 kişiye gri pasaport sağladığı iddia edilen Ersin Kilit Artı TV'de yayınlanan Ahmet Nesin ile Ustura programında konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
90
30
22
17
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Bunların hepsi umumi tuvalet gibi... ..... Her açtığınız kapı, bir öncekinden daha pis..... ..... 🤪😡😠

SEMİR DÖNDER

Ne pislikler çıkacak ortaya daha !! 20 yıldır ülke olarak bug'a girmiş gibiyiz oyun sürekli hata veriyor, bilgisayar çökmüş ama halk format atmak için hiçbi... Devamını Gör

Deniz Gülşen

Ülke çökmüş, güncellemek format atmak lazım,

Pasif Kullanıcı

Tarih boyunca bu kadar rezil olduk mu acaba? Yani çöküş dönemlerinde falan sosyal medya yoktu o bakımdan. Daha rezil hareketler yapılmış mıdır merak ediyorum.