Görüş Bildir
Haberler
‘Filistinlilerin Haklarını Savunan Müzisyenler İsrail'den Korkuyor’

‘Filistinlilerin Haklarını Savunan Müzisyenler İsrail'den Korkuyor’

Ulaş
23.02.2016 - 17:28

Efsanevi müzik grubu Pink Floyd’un kurucularından Roger Waters, geçtiğimiz gün Independent’la yaptığı söyleşide Filistin ve İsrail sorununa dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Bon Pur Loryan'da yer alan habere göre;  Waters, Filistinlilerin haklarını savunan ve İsrail’e boykotu destekleyen Amerikalı müzisyenlerin bunu dile getirmekten korktuklarını ve bu müzisyenlerin kariyerlerinin mahvolmasından endişe duyduklarını belirtti.

İçinde bulunduğu endüstrinin İsrail’e karşı bir ses çıkarmakta bile özellikle gönülsüz olduğunu belirten Roger Waters şöyle devam etti: “Ben varım, Elvis Costello, Brian Eno, Manic Street Preachers, ve bir iki kişi daha var, fakat ABD’de yaşadığım yerde başka hiç kimse yok. Onlarla çok konuştum, ama çok korkuyorlar.”

Batı Şeria kentlerini ziyaret eden Waters iki toplumun ayrıldığına tanık oldu

Batı Şeria kentlerini ziyaret eden Waters iki toplumun ayrıldığına tanık oldu

Cenin, Ramallah ve Nablus gibi Batı Şeria kentlerine seyahat eden Waters iki toplumun birbirinden nasıl ayrıldığına tanık oldu. İsrail ve Filistinli yerleşim yerlerini ayıran güvenlik duvarını da ziyaret eden sanatçı duvara sprey boyayla “Another Brick in the Wall” şarkısından “We don’t need no thought control” sözünü yazmıştı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
14
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetcan Oral

İsrail'e karşı antipati git gide artıyor. İsrail' in tavrına bakınca da neden arttığın anlamak zor değil. İleri de bunun gibi daha çok şey duyacağımız kesin.

Pasif Kullanıcı

yahu millet israilden korkmuyor, FED in dolarından korkuyor. o haram faiz parasıylan filistindeki katliama sessiz kalacağıma , aç yaşayarak israilin anasını ... Devamını Gör