Görüş Bildir
Haberler
'Fifty Shades Darker' Fragmanı, 'The Force Awakens'ın Rekorunu Kırdı

etiket 'Fifty Shades Darker' Fragmanı, 'The Force Awakens'ın Rekorunu Kırdı

Onedio Medya
16.09.2016 - 18:38

E.L. James’in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan ve üçlemenin ikinci halkası olan Fifty Shades Darker‘ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı büyük yankı uyandırmıştı. Söz konusu filmden yayınlanan ilk fragman, 24 saat içinde tam 114 milyon kez izlenerek bu alandaki rekorun sahibi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BantMag'in haberine göre Salı akşamı birçok farklı mecrada aynı anda yayınlanan fragman, yalnızca filmin resmi Facebook sayfasında bir saat içerisinde 2 milyon barajını aşmıştı. 

Jamie Dornan ve Dakota Johnson’ı başrollerinde izleyeceğimiz filmin fragmanında Miguel’in Beyonce’nin “Crazy In Love” parçası için yaptığı yorum da ilk kez yer almıştı.

Söz konusu fragmandan önce bir günde en fazla kez izlenmiş olan fragmanStar Wars: The Force Awakens filmine aitti. İlk 24 saatinde 112 milyon kez izlenen The Force Awakens fragmanının rekorunun kırılmasının ardından, aynı durumun gişe hasılatlarında da yaşanıp yaşanmayacağı şimdiden merak ediliyor.

BantMag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
124
107
25
21
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyşey

zaman kötü kolla götü. başka açıklaması yok

diegosuzfrida

O değilde filme “Crazy In Love” şarkısı müthiş yakışıyorya

isyankar

Seks konusunda unu elemiş eleği duvara asmış işi akrobasiye vuranların merakla beklediği filmin ikinci bölümü hayırlı uğurlu olsun. Artık evlerde birbirini t... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu senin düşüncen tâbi ama çok malca olduğunu söylemek isterim ee bu da benim yorumum