Görüş Bildir
Haberler
"Fenerbahçe'ye Yardımcı Olduk"

"Fenerbahçe'ye Yardımcı Olduk"

Fatih
09.05.2014 - 22:34

"Fenerbahçe'ye Yardımcı Olduk"

Şükrü Saraçoğlu'nda şampiyonluğunu ilan eden rakibi Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Karabükspor'da Avrupa hedefinden uzaklaşılması moralleri bozdu.

Maç sonunda LigTv muhabirlerine açıklamalarda bulunan Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas , 'Bizim için değerlendirecek bir şey yok. Maalesef erken tatile çıkmışız. Ligin en az gol yiyen takımıyız ancak 4 gol yedik. Hedeflerimizi büyük tutamıyoruz. Bunun sebebini bilmiyorum ve kendi adıma çok üzgünüm. Fenerbahçe'nin galibiyetinde yardımcı olduk.' ifadeleriyle mağlubiyeti değerlendirdi.

Karabükspor'un 29 yaşındaki oyuncusu Yiğit, 'Avrupa şansınız devam ediyordu. Bu skor bize yakışmadı. 4-0 yenildik. Fenerbahçe'yi şampiyonluğundan ötürü kutluyorum. Sivasspor'u yenerek ligi bitirmek istiyorum.' sözleriyle Fenerbahçe'yi tebrik etti.

2011 yılından bu yana Karabükspor'da forma giyen tecrübeli oyuncu Erdem Özgenç, 'Fenerbahçe'nin baskılı oynadığını biliyorduk. Bunu biliyorduk. Bireysel hatadan bir gol yedik ve devamı geldi. Konsantrasyonumuz bozuldu. Üzgünüz. Oynayabilseydik Avrupa Ligi şansımız devam ediyordu. Sivasspor karşısında iyi bir netice alıp ligi bitirmek istiyoruz.' dedi.

Karabükspor aldığı ağır yenilgi sonucu 47 puanla 7. sırada kendine yer buldu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın