Görüş Bildir
Haberler
"Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Oyuncu Almayacağız"

"Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Oyuncu Almayacağız"

Batuhan
15.06.2015 - 11:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'den birçok oyuncuyla ilgilendiği haberlerine, Başkan Fikret Orman sert yanıt verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün gündeminde yer aldığı iddia edilen; Fenerbahçeli ve Galatasaraylı birkaç futbolcuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Önceki gün Muğla’da kulübün Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın adının verildiği parkın açılışında konuşan Orman, “Göreve geldiğim ilk zaman, ‘Ne Fenerbahçe’den ne de Galatasaray’dan bir oyuncu almayacağım’ demiştim. Ancak 2 dönem önce kulüpte görev yapan Önder Özen’in ısrarı sonucunda istemeyerek de olsa Dany Nounkeu’yu transfer etmiştik. Sonuçlarını herkes gördü. Bu futbolcuyla beraber gerekli dersleri aldık” diyerek bu iki takımdaki oyunculara kapıyı açılmadan kapattı.

‘Artık kim olursa olsun...’

Yeni dönemle beraber bu konuda artık daha dikkatli olacaklarını söyleyen Başkan Fikret Orman, Artık kim olursa olsun; Fenerbahçe ve Galatasaray’dan bir transfer yapmayacağız. Kararımı bir kez değiştirdim ve oldukça pişman oldum. Bunun bir daha yaşanmasına artık izin veremem” ifadelerini kullandı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0