Görüş Bildir
Haberler
"Fenerbahçe Klasiği İle Mağlup Olduk"

"Fenerbahçe Klasiği İle Mağlup Olduk"

Fatih
16.01.2014 - 23:02

'Fenerbahçe Klasiği İle Mağlup Olduk'

Hannover 96 Teknik Direktörü Tayfun Korkut, kulübünün kendisine inanılmaz güveni ve desteğinin olduğunu söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren ve Fenerbahçe ile yaptığı hazırlık maçını 2 - 1 kaybeden Hannover 96'da teknik direktör Tayfun Korkut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 'Bizim için çok önemli bir hazırlık maçıydı. Sonuçta Türkiye'nin liderine karşı bir hazırlık maçı geçirdik. Genel olarak maç iyi geçti diye düşünüyorum. Özellikle ilk devre bizim için iyi geçti. Son paslarda biraz daha dikkatli olsaydık ve golü bulsaydık farklı olurdu. Bu sezon bir Fenerbahçe klasiği olan son dakika golüyle de mağlup olduk. Hiçbir takım için mağlubiyet güzel değildir. Bizim için de güzel değil. Genel duruma bakarsak istekli, takım oyunu oynayan ve yardımlaşan bir Hannover 96 gördünüz.' şeklinde konuştu

Bir dönem Fenerbahçe'nin formasını giydiği hatırlatılan ve bugünkü duyguları sorulan Tayfun Korkut, 'Sonuçta 5 senem Fenerbahçe'de güzel bir şekilde geçti. Çoğu şeyi Fenerbahçe'ye borçluyum. Duygularım fazla karmaşık değil; sonuçta kendi takımımızı hazırlamaya çalışıyoruz. Sadece sonuç hoşumuza gitmedi.' ifadelerini kullandı.

'RAKİPLERİN 8 PUANLIK FARKI KAPAMASI ZOR'

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 8 puan farkla lider olduğu ve şampiyonlukta şansının sorulması üzerine genç teknik adam, 'Fenerbahçe'nin oyun tarzı belli. Devamlı oyun içinde olan kolay bir takım değil. Bugün de son dakika serilerini devam ettirdiler. Önlerinde zorlu bir ikinci yarı var. İlk maçlarını iyi geçirirlerse rakipler için 8 puanın kapatmak kolay değil.' cevabını verdi.

Hannover 96'daki hedefleri de sorulan Tayfun Korkut, 'Hedefim ilk olarak takımı tanımak. Takımım da beni tanısın. İkinci devreyi sakin bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Düşme hattına 4 puan yakın olan bir takımız. Amacımız bu puan farkını korumak değil; açmak. Gelecek için de projelerimiz var.' cevabını verdi.

'DİOUF BİZİMLE DEVAM EDECEK'

Tayfun Korkut, son olarak adı Trabzonspor'la anılan forvetleri Diouf ile ilgili soruya da şu karşılığı verdi: 'Diouf'la lgili her hangi bir görüşme yok. Bugün ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gördünüz. Kesinlikle bizim kadroda yeri olacak ve bizimle devam edecek.'

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın