Görüş Bildir
Haberler
'Fenerbahçe ile Anlaştık'

'Fenerbahçe ile Anlaştık'

Enver K.
16.06.2015 - 16:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi olan Milli futbolcunun menajerinden flaş bir açıklama geldi.

Bursaspor ile ipleri koparan Şener Özbayraklı'nın menajeri Engin Kırkpınar, NtvSpor'a yaptığı açıklamada, 'Bir süredir Fenerbahçe ile temaslarımız sürüyor. Görüşmelerin olumlu gittiğini söyleyebilirim. Belli konularda prensip anlaşmasına vardık. Kesin konuşmak için henüz erken ama bu haftasonuna doğru somut adımların atılacağını tahmin ediyorum' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadıklarının ifade eden menajer Kırkpınar, 'Eğer Fenerbahçe ile görüşmelerimiz olumsuz ilerleseydi, farklı kulüplerin tekliflerini değerlendirebilirdik. Ancak böyle bir durum yok. Bugüne kadar en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi. Biz de bu doğrultuda hareket ettik. Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadık' ifadelerini kullandı.

Bursaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun kontratında '5 Milyon TL karşılığında serbest kalır' maddesi bulunuyor.

Fenerbahçe'den yıllık 1.5 Milyon Euro ücret alması beklenen sağ bek oyuncusu, 3. sezonunu tamamladığı Bursaspor'da 102 resmi maça çıktı ve 1 gol atıp 17 de asist yaptı.

Mart ayında Lüksemburg ile oynanan hazırlık maçında ilk kez A Milli takım forması giyen Şener, toplamda 4 kez A Milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0