Görüş Bildir
Haberler
"Fenerbahçe'de Olmanın Mutluluğunu Yaşamak İstiyorum"

"Fenerbahçe'de Olmanın Mutluluğunu Yaşamak İstiyorum"

Batuhan
08.07.2015 - 14:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Jose Fernandao, baskıdan korkmadığını bugünlere zorluklar çekerek geldiğini ve sarı lacivertli camiada mutluluk yaşamak istediğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de golcü futbolcu Jose Fernandao, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk olarak kampı değerlendiren Jose Fernandao, 'Gerçekten çok güzel bir tesiste çalışma imkanı buluyoruz. Burada bize her türlü imkan sunulmuş. Belki de hayatımda gördüğüm en iyi tesiste çalışıyoruz. Bu sayede en iyi şekilde antrenmanlara devam ediyoruz.' dedi.

Türkiye'ye uyum sorunu yaşamamasını neye bağladığı sorulan Brezilyalı futbolcu Fernandao, 'Gerçekten Türkiye’de uyum sorunuyla ilgili bir problem yaşamadım. Bunun sebebi en iyi perfomansımı vermeye gayret gösteriyorum. En iyi şekilde çalışıyorum. Belki de bu nedenle adaptasyon sürecini hızlı geçirmişimdir. En iyi şekilde uyum sağlamaya çalıştım ve hızlı bir şekilde uyum sağladım. Çok büyük bir zorlukla karşılaşmadım. Uyum sağlamış bir şekilde futbolumu oynamaya devam ediyorum.' karşılığını verdi.

Forvet bölgesine Robin van Persie'nin transferinin gündemde olmasıyla ilgili de konuşan Fernandao, olası rekabettin Fenerbahçe'nin kazançlı çıkacağını söyledi. Fernandao, şöyle konuştu:

'Bu rekabet Fenerbahçe için olumlu olacaktır. Beraber oynadığım oyuncular büyük potansiyeli olan isimler. Buraya gelen oyuncu Fenerbahçe’ye yararlı olmak için gelmiştir. Bu rekabetten kesinlikle kazançlı çıkacak Fenerbahçe olacak. Kim iyiyse kim daha iyi çalışırsa hoca onun oynamasına karar verecektir. Aramızda saygı çerçevesinde bir mücadele olacak. Kimin oynadığı farketmez, burada Fenerbahçe’nin başarısı önemlidir. Sahada olan oyuncu ben olursam diğer forvet oyunculara en iyi desteği alacağıma inanıyorum. Ben de oynamasam oynayan arkadaşlarımızı destekleyeceğim. Biz takımın başarısı için bulunuyoruz. Ben de Fenerbahçe’nin başarısı için elimden gelen iyi performansı sergileyeceğim.'

'ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BİZİ ZOR BİR ELEME SÜRECİ BEKLİYOR'

Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları halinde ilk kez böyle bir tecrübe edineceğinin hatırlatılması üzerine golcü futbolcu, 'Bizi zor bir eleme süreci beklediğini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nin ne kadar zor bir turnuva olduğunu da hepimiz biliyoruz.' diyerek, şöyle devam etti:

'Önümüzde iki tur var, iki turun da zorluklarının bilincindeyiz. En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Zorluğun farkındayız ama biz bu işe kendimizi adayacağız. Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turuna en iyi şekilde konsantre olmaya çalışacağız. Fenerbahçe’nin tarihi ve sahip olduğu oyuncu kalitesiyle Şammpiyonlar Ligi’ne kalabilecek bir ekip olduğumuza inanıyoruz. Benim için de yeni bir turnuva olacak. Kariyerimde ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansı bulacağım. Hep en iyi performansımı sergilemeye çalışacağım. Umarım her şey bizim için iyi gider.'

Fenerbahçe seyircisinin her maç kendisinden gol bekleyecek olmasıyla ilgili de konuşan Jose Fernandao, 'Büyük takımlarda baskı olması son derece doğaldır. Futbolun doğasında bu var. Çok büyük zorluklar çekerek bugünlere geldim. Bugünlere gelebilmek için çok uğraştım.' diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

'Fenerbahçe’de olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum. Kesinlikle o baskıyı olumsuz olarak görmek istemiyorum. Fenerbahçe’de oynamanın her anlamda keyfini yaşamaya çalışıyorum. Baskı her yerde var. Benim için önemli olan iyi bir şekilde çalışmak ve Fenerbahçe’nin büyüklüğüne uygun davranmaktır. Fenerbahçe’nin bu büyüklüğünün böyle bir baskı getirmesi de son derece doğaldır. Bizim işimize kendimizi verip iyi bir şekilde huzurlu bir ortamda işimizi yapmamız çok önemlidir. İşimize konsantre olup şampiyonluklar ve kupalar kazanmak için neler yapmalıyız, bunu düşünmeliyiz. Benim de hedefim bu şekilde.'

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0