Görüş Bildir
Haberler
Sneijder: 'Favori Atletico Madrid'

Sneijder: 'Favori Atletico Madrid'

Batuhan
14.09.2015 - 13:56

"Favori Atletico Madrid"

"Favori Atletico Madrid"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın yıldızı Wesley SneijderAtletico Madrid maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncunun açıklamalar şöyle oldu:

Lige iyi başlamadık fakat Şampiyonlar Ligi farklı bir kulvar. Evimizde taraftarımızın da desteğiyle iyi oynuyoruz. Atletico iyi ve sert bir rakip. Biz de çok iyi bir takımız. Bunu tekrar göstermeliyiz. Kazanmak için sahada olacağız.

Yarın çok önemli bir maça çıkacağız. Şu an kontratımı konuşmak istemiyorum. Bu, benim ve takımımla alakalı bir durum. Ama burada çok mutluyum.

Biz büyük bir takımız ve bunu geçen sene gösterdik. Geçen sene kötü gidince basında haberler çıkmıştı kavga ediyorlar gibi. Bunlar hep basının yazdığı şeylerdi.

Sahada herkes hata yapabiliyor. Futbolcular, koçlar ve hakemler... Bazen yapılan hatalardan mutlu olmuyorum ve sahada tepki gösteriyorum. Ben kazanmayı seviyorum.

Jose Rodriguez genç ve yetenekli bir oyuncu. Yeni ülkeye adapte olmaya çalışıyor.

Atletico Madrid çok zor bir rakip. Diego Simeone’yi tebrik ediyorum. Çok güçlü bir ekip yarattı. Maçın favorisi Atletico ancak biz de aç ve hevesliyiz.

"Böyle Oynarsak İyi Sonuçlar Gelecek"

"Böyle Oynarsak İyi Sonuçlar Gelecek"

Galatasaray - Atletico Madrid maçı öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray - Atletico Madrid maçı öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı düzenledi. Hamzaoğlu şunları kaydetti:

-Galatasaray’ın hedefi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğudur. İnşallah birkaç sene içinde bunu başaracağız. Lige iyi başlamadık ama futbol olarak kötü değiliz. Biz böyle oynamaya devam edersek iyi sonuçların geleceğine inanıyoruz.

-Arda’nın Atletico’da oynaması onları yakından takip etmemize neden oldu. Herkes de onları tanıyor.

-Oyuncular zaman zaman bazı maçlara farklı konsantre olur. Real Madrid maçında farklı bir şekilde sahadaydık. Umarım yarın da o şekilde sahada oluruz.

-Atletico Madrid’in bu maça favori çıkması kaçınılmaz. Ama her zaman da favoriler kazanmaz. Yarın taraftarlarımızla beraber farklı bir Galatasaray sahada olacak.

-Simeone’yi tebrik ediyor ve saygı duyuyorum. Kiminle oynayacağımızın farkındayız.

-Tamamen Atletico’ya göre bir kadroyla sahada olmayacağız. Kendi sistemimizi sahaya yansıtacağız.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0