Görüş Bildir
Haberler
"Fatih Terim'i Azarlayacağım"

"Fatih Terim'i Azarlayacağım"

Batuhan
21.12.2015 - 16:57

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, EURO 2016 ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrupa’da yayımlanan Türk gazetesi Kuzey’e çarpıcı açıklamalarda bulunan Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın eski teknik direktörü Sepp Piontek, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin EURO 2016’daki şansını değerlendiren Piontek, eski yardımcısı Fatih Terim’le ilgili “Elinde kaliteli oyuncular var. Başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye’nin ilk dörde girmesini bekliyorum. Giremezlerse telefon açıp Fatih Terim’i azarlayacağım!” dedi.

Piontek, Yıllar önce Tanju Çolak ve Hülya Avşar ile yaşadığı bir anısını da anlattı. Bir dönem aşk yaşayan ikili ile ilgili milli takım kampında yaşana bir olayı anlatan Danimarkalı eski çalıştırıcı, şunları söyledi:

Hülya Avşar, İstanbul’da kamp yaptığımız otele Tanju’yu ziyarete geldi. Sordum ‘Kimdir’ diye, Tanju’nun kız arkadaşı olduğunu söylediler. Yanına gidip, ‘Çayınızı lütfen hemen bitirin ve burayı terk edin’ dedim. Bir gün de Tanju’nun çantasında silah taşıdığını gördüm. Sordum ‘Bu ne?’ diye. ‘Mafya peşimde’ dedi. Bir daha silahla gelmemesini söyledim. Uyarımı da dikkate aldı.”

AMK Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
5
4
2
1
1
0