Görüş Bildir
Haberler
5 Maddede Yeni Harry Potter Spin-Off'u ve Son Durumu.

5 Maddede Yeni Harry Potter Spin-Off'u ve Son Durumu.

Andreasan Blues
20.04.2015 - 03:07 Son Güncelleme: 24.04.2015 - 23:51

Yeni seride bizi neler bekliyor?

Harry Potter'ın dünyasında bulunan 'Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar' adlı kitaptan film, kitabın (hayali) yazarı Newt Scamander'ı konu alıyor. Kitabı YKY'den edinebilirsiniz. tüm bu bilgiler ve onlarcası videoda var; Newt Scamander hakkında çok ilginç bir teori bile bu videoda. Ben yüzde 25'ini maddeledim ama J.K Rowling'in eserini nasıl büyüttüğünü, kitabın aslında neler anlattığını ve bu sihirli dünyanın nasıl genişleyeceğini, hangi zamanda geçeceğini, kimleri göremeyeceğimizi ve bilmediğimiz onlarca detayı öğreneceğimiz her türlü bilgiyi bu videodan alabiliriz.    Yeni Haberler geldikçe Ezgi'nin Kanalı mutlaka paylaşacaktır.  O zamana kadar heyecanla filmi beklemeye devam edebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinema Evreni -Harry Potter- Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar

1 Warner Bros sadece parayı kırma peşinde mi?

1 Warner Bros sadece parayı kırma peşinde mi?

Hali hazırda olan hayranları kaybetmeden, onlara ek olarak arkadan gelen potansiyel Harry Potter hayranlarını da etkileyecek ve eski filmlerin ve kitapların satışlarını tekrar yükseltecek bir proje olduğu ortada tabii. Fakat küçücük minicik bir kitaptan 3 film çıkarmaya çalışmak çok mu zorlama diye düşünen büyük bir kesim var. Evet, 3 film...Şimdilik.

2 Rowling'in Zengin Ettiği Hayır Kurumu

2 Rowling'in Zengin Ettiği Hayır Kurumu

Çağlar Boyu Quidditch ve Ozan Beedle'ın hikayeleri, şimdi filmi çekilecek kitapla birlikte geliri sadece comic relief hayır kurumuna giden kitaplar ve yeni serinin yine Comic Relief'in çok para kazanacağı anlamına geliyor. Dolayısı ile yine 8 film gelse bile, en azından para kazanan sadece Warner Bros. olmayacak. Her zaman çocuklara destek olmak isteriz!

3 Hogwarts Kütüphanesi

3 Hogwarts Kütüphanesi

Kitabı aldığınızda, yazarın Rowling yerine Newt Scamander olduğunu görüceksiniz. Üstelik bu hayali yazarın kitabı, Hogwarts kütüphanesinden, Harry Potter tarafından ödünç alınmış. Kitabın içerisin Ron, ve Harry'nin, hatta bazen Hermione'nin notları, çizimleri ve birbiri ile dalaşmaları da var.  Peki kim bu Newt? O da yukarıdaki videoda var...

4 Newt Scamander "Azkaban Tutsağı"nda Ortalıkta Dolaşıyor!

Harry'nin Çapulcu haritasında, gece yarısı ortalıkta gezen insanları görebildiği çapulcu haritasında Newt Scamander ismini görüyoruz. Peki, Newt orada ne yapıyordu? Newt neredeydi? Yoksa Newt bir... Videoyu izleyin derim bu çok ilginç...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 Merak Etmeyin, Her Şey Rowling'in Gözetiminde!

5 Merak Etmeyin, Her Şey Rowling'in Gözetiminde!

J.K Rowling filmin senaryosunu kendisi yazdı. Yani ortada 3 kitap olmasa da, biz yine Rowling'in yazdığı hikayeyi izleyeceğiz. Onun elinden alıp, değiştirip, Hollywood-vari bozuntular yaşanmaması için de Amerika'lılara teslim etmemiş işini. İşinin başında! Zaten bu dünyayı ve Newt'ı çok yakından tanıdığını söyleyen Rowling için sadece eğlenceli olmuş.

Bilmemiz Gerekenler Bunlar, Dahası Zamanla...

Bilmemiz Gerekenler Bunlar, Dahası Zamanla...

Ezgi'nin Kanalı yukarıdaki videoda çok başarılı bir anlatım ile karşımızda ve başarılı konsepti ile de bizi mutlu etmiş durumda. Demek ki artık haberleri alabileceğimiz bir adres var. Takipte kalın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
47
16
9
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın