Görüş Bildir
Haberler
!F İstanbul Açılışı Tim Burton ile Yapıyor

!F İstanbul Açılışı Tim Burton ile Yapıyor

Onedio Medya
05.01.2015 - 14:08 Son Güncelleme: 05.01.2015 - 14:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

14. !f istanbul’u, hayalgücünün sınırsızlığını her işinde gözümüze sokan Tim Burton’ın son filmi ‘İri Gözler / Big Eyes’ ile açıyoruz. Burton bu sefer karısının iri gözlü çocuk tablolarının üzerine konan Walter ve resimlerin gerçek yaratıcısı Margaret Keane’in hayatını anlatıyor. 50li yıllarda yaşayan Keane çifti dev gözlü küçük kız tablolarıyla o dönem büyük şöhret elde etmiş. Henüz filmi izlemedim ama fragmanından yayılan kokular uykudan uyandırıp mutfağa götürecek cinsten.

Margaret Keane’i American Hustle, The Master’daki rolleriyle iz bırakan Amy Adams, Walter Keane’i ise Inglorious Basterds ve Django Unchained filmleriyle Oscar’ı kucaklayan Christoph Waltz canladırıyor. Filmde ayrıca geçtiğimiz sene The Grand Budapest Hotel’deki performansıyla bir kez daha kalbimizi çalan Jason Schwartzman ile Breaking Bad izleyenler için unutulmaz kadın Kyrsten Ritter rol alıyor.

Sona bıraktım ama söylemeden olmaz; İri Gözler‘de insanları en mutlu anlarında bile hüzünlendirebilmeyi kendisine görev bilmiş Lana del Rey‘in iki şarkısı var. Bunlardan Pazartesi sabahı sizi daha az ağlatacak olan Big Eyes’ı şurada dinleyebilirsiniz. Burada da Lana size öpücük atıyor ki onu affedin, biraz keyiflenin.

Zaferhan Yumru/ifistanbulblog

Kaynak: http://ifistanbul.com/blog/index.php/...

!f İstanbul 2015 - Big Eyes / İri Gözler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0