Görüş Bildir
Haberler
"F.Bahçe'ye Moralli Hazırlanacağız"

"F.Bahçe'ye Moralli Hazırlanacağız"

Fatih
04.10.2014 - 21:18

"F.Bahçe'ye Moralli Hazırlanacağız"

Sneijder F.Bahçe maçı öncesinde kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi.

KAYSERİ Kadir Has Stadı'ndaki 4. maçında da ağları bulan Sneijder F.Bahçe maçı öncesinde kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi. Arsenal yenilgisi sonrasında galibiyetin kendileri için daha da önemli olduğunun altını çizen Hollandalı yıldız, 'Bu önemli bir zaferdir Londra'da Arsenal maçının sonrasında. Şimdi milli maçlar için ara var ve rahat gidiyoruz bu araya. Mutlakta 3 puan almalıydık. F.Bahçe'ye hazırlanmak için burada kazanmamız gerekiyordu ve kazandık.

MAÇTAN önce kime dedim bilmiyorum ama 'Bu statta hep golüm var' dedim. Yine gol attım. Umarım burada daha çok maç oynarım. Topun başına geldiğimde 'Hamit veya Olcan vurur' diye düşündüm. Hamit'e sordum. 'Barajı kurunca karar veririz' dedi. Sonra bana 'Sen vursan daha iyi sanırım' dedi. Ben de golü attım' ifadelerini kullandı.

SAHAYA 59. dakikada giren Hamit Altıntop, Sneijder'in golü öncesinde vuruşu neden bıraktığını şöyle anlattı:

'ÖNEMLİ olan böyle pozisyonlarda herkesin kendine göre özelliklerini kullanması. Barajın nasıl duracağına baktık. Sneijder'in kalitesine uygundu. Sert vurmadı ama iyi vurdu. Böyle zor dönemde galibiyet almak çok önemliydi. 2-0'dan sonra da rahat edemedik... Kalitemizin yüzde 60'ını oynuyoruz belki.. Ancak hırslıyız ve çok çalışıyoruz.'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/sneij...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın