Görüş Bildir
Haberler
"F.Bahçe'ye Bir Teklifimiz Daha Var"

"F.Bahçe'ye Bir Teklifimiz Daha Var"

Batuhan
17.04.2014 - 15:17

"F.Bahçe'ye Bir Teklifimiz Daha Var"

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, 'Artık Galatasaray, kupada finale güçlü biçimde kitlenmiş durumunda, finalde rakip kim olursa olsun, biz bu kupayı alacağız' dedi.

2.YARIDAKİ OYUNLA DÜNYADA YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Ergün, 'Bursaspor maçında ikinci yarıdaki oyuna baktığımız zaman sadece bu ligde değil, dünyada da yenemeyeceği bir takım olduğunu zannetmiyorum' şeklinde konuştu.

BURSASPOR YÖNETİMİ TARAFTARIMIZA SİZ BURAYA GELMEYİN DEMİŞ OLDU

Ergün, 'Bursaspor Yönetimi'nin, taraftarımıza uyguladı 800 TL'lik bilet fiyatının bir standardı falan yok. Okuduğuma göre federasyondan da ceza görmüşlerdi. Aynı kategorideki biletleri kendi taraftarlarına çok ucuz fiyatla satmışlar. Bir misafir takım taraftarına fahiş fiyatla bilet satmak, siz buraya gelmeyin, biz sizi burada istemiyoruz demek olur. Ama biz isteğimiz sonucu aldık. Yani plan işlemedi' dedi.

DERBİDE KİMSEYİ DESTEKLEMEYİZ. İKİSİ DE RAKİBİMİZ

Şükrü Ergün, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde iki takımdan birinin kazanmasını isteyip istemediği yönündeki soru için ise 'Biz kendi işimize bakıyoruz. İkisi de bizim rakibimiz; ikisinden bir tanesini desteklememiz söz konusu olamaz. Biz başkalarının yapacağı çabalarla değil, kendi çabalarımızla hedefimize ulaşırız' şeklinde cevap verdi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GÖRÜRÜZ. BURAK DA SELÇUK DA BİZİM EVLADIMIZ

Burak ve Selçuk'la sözleşme uzatılacak mı sorusu üzerine ise Ergün, 'Önümüzdeki hafta görürüz, ama onlar bizim çocuklarımız. Galatasaray kendileriyle çok daha uzun erimde çalışmak ister' dedi.

GALATASARAY HER SENE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRMEZ

Ergün, Mancini konusunda, 'Galatasaray çapında bir kulüp sezonda bir hoca değiştirmez. Değiştirmemelidir' şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'YE BİR ÖNERİMİZ DAHA VAR

Kadınlar basketboldaki Avrupa Kupası zaferinden sonra, Fenerbahçe'nin kutlamaya davet edilmesini dostluk adımı olarak niteleyen Ergün, 'Seni sonunda bütün şampiyonlukları kazanan amatör branşlarla bir kutlama yapma önerimiz var. Umarım pozitif bir cevap alırız. Bu da tarihte bir ilk olarak gerçekleşmiş olur' dedi.

DROGBA'NIN DURUMU İYİ, AMA DURUMU YARIN NETLEŞECEK

Drogba'nın sakatlığıyla ilgili olarak kulüp doktoruyla görüştüğünü ifade eden Ergün, 'Şu anda durumu iyi; ama tam performansıyla oynayabilecek duruma gelip gelmeyeceği yarın netlik kazanacak' diye konuştu.

BEN KADINLARIN YERİNE OLSAM, O MAÇA GİTMEM

Kasımpaşa maçının sadece kadın ve çocuklar önünde oynanacak olmasına da değinen Ergün, 'TFF'nin bu ceza uygulaması konusunda bir şey demeyeceğim. Galatasaray kadın, erkek, çocuk taraftarı yok. Bir tek taraftarı var. Üstelik bir takımı cezalandırırken, kadınlara ve çocuklara açık maç uygulaması yapmak çok ciddi bir hakarettir. Biz bunun parçası olmak istemiyoruz. Ben şahsen kaldıramıyorum. Etik olarak böyle bir şey bana bile ağır geliyor. Biz size ceza veriyoruz. Kadınlar size seyretsin de görün, alın boyunuzun ölçüsünü demek gibi bir şey. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Kadın seyirciler de nasıl bu uygulamaya prim veriyorlar. Gidip bu karşılaşmayı izliyorlar anlamıyorum. Ben kadın olsam ayağımı atmam o stada' dedi.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17578...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın