Görüş Bildir
Haberler
"Ex'ten Next Olmaz" Demeyen ve Boşandığı Eşiyle Yeniden Evlenen 13 Ünlü

"Ex'ten Next Olmaz" Demeyen ve Boşandığı Eşiyle Yeniden Evlenen 13 Ünlü

cokiyiya
26.09.2016 - 17:28

“Ex’ten next olmaz” sözüne karşı çıkarak aynı kişiyle birden fazla kez evlenen ünlülerle karşınızdayız! 

Kimi boşandığı için kısa sürede pişman oluyor, kimi aradan geçen uzun yıllar sonrasında aşkı başkasında bulamadığını fark ediyor. Sonuçta hepsi de aşklarına bir şans daha verme kararı alıyor ve her şeye sil baştan başlıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elizabeth Taylor

1. Elizabeth Taylor

Hollywood’un efsane oyuncularından Elizabeth Taylor ve “gerçek aşkım” dediği aktör Richard Burton, ilk kez 1964 yılında dünya evine girdi. 10 yıl süren mutlu bir evliliğin ardından boşanma kararı alan çift, çok uzun süre ayrı kalamadı ve 1975 yılında yeniden nikah masasına oturdu. Çiftin ikinci evlilikleri ise yalnızca 1 sene sürdü.

2. Mehmet Ali Erbil

2. Mehmet Ali Erbil

Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmeh Ali Erbil, büyük kızı Sezin'in annesi Muhsine Kamiloğlu ile 1980 yılında nikah masasına oturdu. Çift 5 yıl süren evliliklerinin ardından boşanma kararı aldı, ancak bu kararlarından pişman olmuş olacaklar ki aynı sene yeniden dünya evine girdiler. Fakat bu evlilikleri de 3 yıl sürdü ve ikili yollarını yeniden ayırdı.

3. Frida Kahlo

3. Frida Kahlo

Meksikalı ressam Frida Kahlo, ilk evliliğini 1929 yılında “Meksikalı Michalangelo” olarak anılan ünlü ressam Diego Rivera ile yaptı. 10 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan çift, bu ayrılığa uzun süre dayanamadı ve 1940 yılında yeniden dünya evine girdi.

4. Oya Başar & Levent Kırca

4. Oya Başar & Levent Kırca

İkiside başarılı birer oyuncu olan çift, 1985 yılında mutlu sonlarına evet dediler. Çiftin bu evliliklerinden Umut ve Ayşe adında iki de çocukları oldu. 15 yıllık evliliklerinin ardından sürpriz bir şekilde ayrılan çift, 2001 yılında yeniden nikah masasına oturdu. Ne yazık ki bu evlilikleri 4 yıl sürdü ve ikili  tekrar ayrıldı.

5. Eminem

5. Eminem

1995’te kızları Hailie Jade’i kucağına alan Eminem ve Kimberly Anne Scoot, 1999 yılında dünya evine girdi. 2 yıl süren evliliklerinin ardından boşanma kararı alan çift, bir süre ayrı kaldı. Birbirlerinden kopamayan çift, 2006 yılında yeniden evlendi, ancak bu evlilikleri ise yalnızca 3 ay sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dionne Warwick

6. Dionne Warwick

Grammy ödüllü şarkıcı Dionne Warwick’in başından yalnızca iki evlilik geçti. İki de boşanma… İkisi de aynı adamla: William Elliot! 1967’de nikah masasına oturan çift, bir yıl kadar evli kaldıktan sonra boşandı. 3 aylık kısa bir ayrılığın ardından yeniden dünya evine giren çiftin bu evlilikleri ise 8 yıl sürdü.

7. Emel Sayın

7. Emel Sayın

1966 yılında yani Emel Sayın henüz 21 yaşındayken, İsmet Kasapoğlu ile nikah masasına oturdu. 1975 yılında boşanan çift, kısa bir süre ayrı kalabildi ve 1976’da tekrar nikah masasına oturdu. Ne yazık ki bu evlilikleri çok uzun sürmedi ve ikili 1979’da tekrar boşandı.

8. Pamela Anderson

8. Pamela Anderson

Pamela Anderson ve Rick Salomon’un çetrefilli bir aşk hayatı oldu. 2007’de ilk evliliklerini yapan çift, bir yıl gibi kısa bir süre evli kaldıktan sonra boşandı. 6 yıl ayrı kalan çift, 2014’te yeniden dünya evine girdi. Pamela, bir ömür boyu Rick ile olmaya tam da emin olamamış olacak ki aynı sene tam 3 kez boşanmanın eşiğinden döndü. Her seferinde mahkemeye başvuran ve son anda vazgeçen Pamela, sonunda kesin kararını verdi ve eşinden boşandı.

9. Muazzez Abacı

9. Muazzez Abacı

Onların aşkı bir dönem çok konuşuldu. Hasan Heybetli’nin ünlü şarkıcının çalıştığı gazinoya her gece 24 tane gül göndermesiyle başlayan bu aşk, 1980’de nikah masasına taşındı. Bu büyük aşk ne yazık ki 3 sene sürdü. Boşandıktan 6 yıl sonra birbirlerine ikinci bir şans veren çift, 1993’te yeniden boşandı.

10. Paul Hogan

10. Paul Hogan

Aktör Paul Hogan, İlk evliliğini 1958 yılında Noelene Edwards ile yaptı. 5 çocuklu büyük bir aile kuran çift, 23 yılın ardından boşanma kararı aldı. Bir yıl kadar ayrı kalan çift, 1982’de yeniden nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikleri ise 8 yıl sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Larry King

11. Larry King

Ünlü talk show sunucusu Larry King, 8 evliliğinin ikisini Alene Akins ile yaptı. 1961’de ilk  evliliklerini yapan çift, 2 yıl sonra yollarını ayırdı. Birbirlerinden çok uzun süre ayrı kalamayan çift, 1967’de birbirlerine ikinci bir şans verdi ve yeniden dünya evine girdi. Çiftin bu evlilikleri ise 5 yıl sürdü.

12. Melanie Griffith

12. Melanie Griffith

Ünlü aktris Melanie Griffith ve Don Johnson ilk kez 1976’da dünya evine girdi. İlk evlilikleri yalnızca 6 ay süren çift, birbirlerinden ayrı geçen 12 yılın ardından yeniden evlenme kararı aldı. 1989 yılında yeniden evlenen ikili, aynı yıl kızları Dakota’yı kucağına aldı. Minik bir çekirdek aile kuran çiftin bu evlilikleri ise tam 7 yıl sürdü.

13. Jean-Claude Van Damme

13. Jean-Claude Van Damme

İlk evliliğini vücut geliştirici Gladys Portugues ile yapan Jean-Claude Van Damme, 1987-1992 yılları arasında mutlu bir evlilik yaşadı. Bu evliliklerinden Kristopher ve Bianca isimli iki çocuğu olan çift, 1999 yılında yeniden nikah masasına oturan  çift, bu mutlu evliliklerini halen sürdürmekteler.

Bonus: Tamer Karadağlı

Bonus: Tamer Karadağlı

2002 yılında evlenen Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin, bu evliliklerinden Zeyno isimli bir kızları oldu. Çift 2007 yılında, Zeyno henüz 1 yaşında yokken boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde “Pamuk Prens” filmi için yeniden bir araya gelen çift, rol gereği de olsa birlikte tekrar nikah masasına oturdu. Aktörün özel hayatını konu alan filmde, çiftin kızları Zeyno’nun da rol aldığı nikah sahnesinin çekimleri İtalya’da yapıldı.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
27
19
15
14
14
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neslihan İŞMAR

Bazen gerçekten de "Ex'ten next " olmuyor.Özellikle de arada çocuk varsa.Nedenini soranlar olacak,işte kanıtım: Bizimkiler de ben 6 yaşındayken boşandılar,2 ... Devamını Gör

_orca_

31 yaşındasın takma artık :)

inSane

Rol gereği olan nikah sahnesini bonus maddesi olarak koymak niye, ne alaka?

Can Özdemir

Reklamlarrrrrrrr

DiLek Eren

Boşandın pişman oldun barıştın bir daha boşandın bu demek oluyor ki biten bir şey küllerinden alev almaz tekrar.