Görüş Bildir
Haberler
'Evlisin, Görüşmeyelim' Diyen Kadını Bıçaklayarak Öldürdü: 'Pişman Değilim'

'Evlisin, Görüşmeyelim' Diyen Kadını Bıçaklayarak Öldürdü: 'Pişman Değilim'

Aksaray'da eşiyle boşanma aşamasında olan Ramazan Taşçı,  bir süredir arkadaşlık ettiği 2 çocuk annesi Saadet Korkmaz'ı kendisiyle görüşmek istememesi nedeniyle 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Tutuklanan Taşçı, 'Pişman değilim' dedi.

Aksaray’da eşiyle boşanma aşamasında olduğu öne sürülen Ramazan T. (33) ile eşinden boşanmış 2 çocuk annesi Saadet Korkmaz (37) aynı marketin farklı şubelerinde çalışırken tanışıp kısa süreli bir arkadaşlık yaşadı.

Görüşmek istemeyince öldürdü

Görüşmek istemeyince öldürdü

Saadet Korkmaz, Ramazan Taşçı'nın evli oluşundan rahatsızlık duyarak bir daha görüşmek istemedi. Ramazan Taşçı, Saadet Korkmaz’ı ikna etmek için dün sabah 08.30’da çalıştığı markete giderek konuşmak istedi.

Taşçı, kendisinden ayrılmakta kararlı olan Saadet Korkmaz’ı 6 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Korkmaz, kaldırıldığı Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

"Pişman değilim"

"Pişman değilim"

Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı Ramazan Taşçı, kanlı kıyafetlerini değiştirmek için gittiği evinde polis tarafından yakalandı. 

Emniyete girişinde gazetecilerin “Neden öldürdün?” sorusunu yanıtsız bırakan Taşçı, “Pişman mısın?” sorusuna ise, “Hayır pişman değilim” diyerek yanıt verdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ramazan Taşçı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serra

İçerde pişman ederler seni rahat ol şerefsiz pezevenk

Hapse girdiginde de umarim gotundekinin disinda en az 6 delik daha acarlar sana amina kodugumun kansiz ovguvensiz kopegi. Nedir ulan bu her gun 3 kadin 5 kad... Devamını Gör

Zeynep ersan

Bir kadın metresliği kendine yakıştıramıyor ve belki de aşık ama sırf o adamın karısını düşünerek reddediyor! Hep arkasına sığındığınız namus kavramını sonun... Devamını Gör